| aneta a întrebat:

Maine va avea loc in orasul meu un concert. Fly project.ati fost vreodata la vreun concert de-al lor? cum vi sau parut?

Răspuns Câştigător
| Bianca_4346 a răspuns:

Acolo mi-am facut eu un iubitbig grin a fost super...merita...doar ca nu ii mergea dj-ului laaptopul si am asteptat cam 20 de min dar a meritat asteptarea

4 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Eu nu dar fata mea da si a venit foarte incantata de acolo.

| Bishop a răspuns:

Merita 100% sunt niste artisti foarte buni, comunica cu publicul, foarte tare concertul! Fly project sunt 1 din trupele mele preferate, si dupa concert am reusit sa intru in primarie(acolo intra toti artisti dupa concert) unde erau si ei(am intrat prima apropo laughing ), eu ii asteptam de 3 ani sa vina la mine un oras pentru un concert si cand le-am spus au zis: "Wow, de 3 ani?!", si am facut si 3 poze, mi-au dat si autografe pe album, le aveam pe amandoua la mine, au fost foarte foarte incantati ca le am albumele, Tudor aproape a ramas cu gura cascata cand a vazut ca il am si pe primul, mi-a zis sa il imprumut si lui ca nu crede ca il mai arehee hee dar si-a amintit Dan ca mai au 1 laughing. Sunt foarte de treaba si foarte prietenosi! Apropo in ce oras e concertul la care te duci?
P. S.: Daca ai ocazia sa comunici cu ei sa le zici ca-i saluta Alexa-eu sunt Alexa big grin (din Caracal) de la concertul de pe 25.05.2009 big grin daca isi mai amintesc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte mistotongue Sa mergi neaparat. Chiar stiu sa te faca sa te simti binetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Mergi, este foarte frumos.
Se merita sa pierzi cateva ore la distractie.
Pa, pa.