Acolo mi-am facut eu un iubit a fost super...merita...doar ca nu ii mergea dj-ului laaptopul si am asteptat cam 20 de min dar a meritat asteptarea
Merita 100% sunt niste artisti foarte buni, comunica cu publicul, foarte tare concertul! Fly project sunt 1 din trupele mele preferate, si dupa concert am reusit sa intru in primarie(acolo intra toti artisti dupa concert) unde erau si ei(am intrat prima apropo ), eu ii asteptam de 3 ani sa vina la mine un oras pentru un concert si cand le-am spus au zis: "Wow, de 3 ani?!", si am facut si 3 poze, mi-au dat si autografe pe album, le aveam pe amandoua la mine, au fost foarte foarte incantati ca le am albumele, Tudor aproape a ramas cu gura cascata cand a vazut ca il am si pe primul, mi-a zis sa il imprumut si lui ca nu crede ca il mai are dar si-a amintit Dan ca mai au 1 . Sunt foarte de treaba si foarte prietenosi! Apropo in ce oras e concertul la care te duci?
P. S.: Daca ai ocazia sa comunici cu ei sa le zici ca-i saluta Alexa-eu sunt Alexa (din Caracal) de la concertul de pe 25.05.2009 daca isi mai amintesc