| Sмilеfояме a întrebat:

Mainee partyyyy. Cu ce sa ma imbrac? puppy dog eyes Funda. kiss

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Depinde de stilul tausi de petrcere!
Daca esti o fata normala, pune-ti o pereche de blugi cu un tricou, desi nu prea ti-as sugera.
Ce spui de o tinuta PUNK?! Eu am fost mai demult imbracata asa la ziua unei foste prietene tradatoare si am fost in centrul atentiei. Am purtat o pereche de colanti negri, un tricou negru cu un cap de mort pe el, o geaca neagra de piele, bratari negre, cercei negri si niste bocanci negri, dar, cum s-a incalzit, ai putea sa-ti pui tenesi sau bascheti negri.
O alta varianta ar fi cea clasica. O rochita care sa nu fie prea extravaganta si niste pantofi cu toc sau opincute.
Sau poti adopta stilul Ancutei din Pariu cu viata. O rochie lejera, putin mai sus de genunchi, cu niste tenesi asortati, asa cum apare in melodia Cat de departe http://www.youtube.com/watch?v=W_kiV_SOKmw&feature=player_detailpage. Sau poti adopta stilul oricarei fete din videoclip, bineinteles, daca iti place.
Distractie placuta la petrecere!
BAFTA!

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu ce te simți bine dar care să fie potrivit petrecerii.
Pa, pa.

| bonbonica a răspuns:

Cu o rochie scura cu tocuri ce se asorteaza coafura haotica dar numai nu prins si acolo fii tu insusi funda?

| Lupu1980 a răspuns:

In rochie si in papuciwinking

| DeeaVonP a răspuns:

Cu ceva lejer daca vrei sa dansezi, nimeni nu cred ca se va uita la imbracamintea ta, dar nici chiar de babe cu floricele, la party-uri in general fetele se imbraca asorte, rochie paiete cu sclipici si o posetuta alaturi... Funda?

| MirunaBera96 a răspuns:

O rochita mov sau rosie..niste pantofi negri cu toc.o geanta la asorte si niste acesorii cu inimioare daca ai desigur. sperca tea-m ajutat

| Pitika2580 a răspuns:

♪Buna♪! Daca petrecerea va fi acasa te poti imbraca simplu dar elegant(adica gen blugi, nu stiu uh alegi) dar daca iesiti in oras atunci ia-ti o rochita simpla cu tocuri nu f inalte...parerea mea♥sper ca te-am ajutathappy

| Disharmony a răspuns:

Lenjerie intimă roşie, că aşa se poartă anul ăsta. Şi mult machiaj, ca să atragi feciorii.

| Blackyuu a răspuns:

Rochie si pantofi asortata cu o minigeanta