| Cretzule a întrebat:

Manifestul Barbatilor
"In speranta ca femeile din lumea intreaga odata totusi ne vor intelege.(desi speranta aceasta este prea mica)

1.
Daca crezi ca esti plinuta, sau grasana, atunci inainte de toate probabil chiar asa si esti!
Nu ma intreba pe mine de ce sau cum ai ajuns astfel. Refuz sa raspund la aceasta
intrebare. Nu ma intreba astfel de lucruri!
Nu ma forta sa-ti raspund!

2.
Daca doresti ceva, este suficient sa ceri. Ca sa nu existe neclaritati:
Noi, barbatii suntem foarte simpli. Noua nu ne plac si nu intelegem intrebarile fine si camuflate. Intrebarile si cerintele camuflate nu exista. Cerintele si intrebarile adresate indirect, camuflat, pe cai ocolitoare, la fel nu exista.
Spune simplu si direct ce doresti, care este problema!

3.
Daca adresezi o intrebare la care nu astepti un raspuns, atunci sa nu ramai uimita daca vei primi un raspuns, pe care nu ai fi vrut sa-l auzi niciodata.

4.
NOI SUNTEM SIMPLI SI DIRECTI!

Daca eu te rog sa-mi dai o bucata de paine, atunci sa stii ca prin asta nu am avut in vedere nimic altceva.
Asta nu este o acuzatie sau o critica, ca lipseste painea de pe masa.
La noi nu exista semnificatii duble si nici acuzatii ascunse.
Noi intr-adevar suntem simpli si directi!
Intelege asta!

5.
Noi SUNTEM SIMPLI

Nu are nici un sens sa ma intrebi la ce ma gandesc! 96, 5% din timp, barbatii se gandesc la sex.
Noi, nu suntem niste perversi. NU!
Pur si simplu sexul este ceea ce noua ne place cel mai mult dintre toate.
E simplu! Noua ne place sa facem sex!

6.
Suntem SIMPLI.

Eu uneori nu ma gandesc la TINE.
Dar nu e nimic rau in asta.
Accepta aceasta stare a lucrurilor, te implor!
Nu ma intreba mereu la ce gandesc, numai daca cumva esti pregatita sa vorbesti cu mine despre politica, economie, filosofie, fotbal, bere, vodka, pescuit, sani, funduri, craci, sex si masini.

7.
Vinerea, Sambata, Duminica = distractie = prieteni = fotbal acasa la televizor sau pescuit la balta, sau alte activitati recreative = multa bere = comportament necenzurat = imi este rau a doua zi.
Acest mers al lucrurilor este firesc, la fel ca si fazele Lunii, fluxul si refluxul.
Aceasta situatie nu poate fi evitata!

8.
Mersul prin magazine – nu este o distractie si niciodata, niciodata, niciodata nu va deveni!

9.
Oriunde nu am merge, hainele pe care le porti in acel moment, ti se potrivesc foarte bine.
MA JUR!

10.
Detii o cantitate suficienta de haine, incaltaminte, genti, accesorii…
Plansul in aceasta situatie este pur si simplu un santaj.
A ma aduce pe mine insumi la faliment nu este o demonstrare a iubirii mele fata de TINE.

11.
Majoritatea barbatilor au doar 3 perechi de incaltaminte.

Pepet: NOI SUNTEM SIMPLI.
Cum iti poate trece prin minte ideea ca eu pot sti, care anume pereche de incaltaminte, din cele 35 ale tale, se potrivesc cel mai bine costumului tau?

12.
Raspunsurile simple cu DA sau NU sunt absolut suficiente, indiferent de intrebarea care ti-a fost adresata!

13.
Daca ai o problema oarecare, cere-mi doar sa te ajut (la asta ne pricepem), dar nu-mi cere sa te compatimesc, cum fac asta prietenele tale.

14.
Durerea de cap, care dureaza 8 saptamani deja, nu mai este o durere de cap!
In cele din urma si la urma urmei, fa ceva si du-te in pastele masii la un medic!

15.
Daca eu spun ceva ce poate fi interpretat in doua feluri, iar una dintre aceste inerpretari te poate intrista sau nelinisti, atunci fa bine si alege cealalta interpretare!

16.
TOTI barbatii vad numai 16 culori.
Nectarina, marul…sunt niste fructe si nu culori!

17.
Si in general ce fel de culoare mai e si asta,, Pergamon"?
Si cum dracului se scrie?

18.
Noi iubim berea la fel de mult cum voi gentile.
Va este greu sa intelegeti cum e posibil asa ceva? Si noua la fel.

19.
Daca te intreb, ce s-a intamplat, si tu raspunzi,, nimic, totul e bine" – atunci eu te cred si ma comport ca si cum toate lucrurile sunt exact in aceiasi ordine cum au fost pana la aceasta intrebare!

20.
Nu ma intreba:,, Iti place sa fii cu mine?"
Fii convinsa ca daca era sa fie altfel, atunci inca de la inceput eu nu mai aveam sa fiu cu tine.

21.
Nu ma intreba:,, Cat de mult ma iubesti?" Nu cunosc raspunsul la acest gen de intrebari tampite. Te iubesc si atat, fara,, mai mult" sau,, mai putin". Nu astepta raspunsuri la fel de tampite cum ar fi:,, Te iubesc pana la Soare" pentru ca sigur imi vei spune:,, Doar atat?"
Daca te iubesc-te iubesc, daca nu – nu! Si atat!

22.
Regula de baza:
In cazul aparitiei celui mai mic semn de indoiala, indiferent despre ce ar merge vorba: alege cea mai simpla explicatie.

23.
Trebuie sa intelegi ca nu sunt misogin, desi exista si astfel de barbati, insa chiar si acestia trebuie intelesi, pentru ca, misoginul – este barbatul care uraste femeile nu mai putin decat se urasc femeile intre ele.

24.
Intelege-ti odata: daca limba femeilor ar fi mai scurta – zilele barbatilor ar fi mai lungi.
Vorbaraia fara sens ne omoara!

25.
Tine minte, ca am jurat sa fiu cu tine, pana cand moartea ne va desparti si crede-ma ca nu am nici o placere sa te omor, pentru a scapa de tine.
Fii intelegatoare!

26.
NOI INTR-ADEVAR
SUNTEM SIMPLI!

27.
Si ultima rugaminte.
Va rog sa intelegeti ca noi, barbatii nu suntem fustangii, curvari sau mai stiu eu cum. Pur si simplu forta de atractie a corpului feminin este mai mare decat forta de respingere a ratiunii masculine. E simplu. Ce este greu de inteles aici?
Noi din rasputeri uneori incercam sa fugim te toate ispitele feminine, dar acestea sunt mai iuti si ne ajung din urma.
Noi nu putem fi fideli din punct de vedere sexual, pentru ca asa ne-a creat Mama Natura. Te-ai gandit vreodata de ce barbatul are spermatogeneza in fiecare zi iar femeile au ovulatie numai odata pe luna? Crezi ca Mama Natura isi bate joc de resursele sale?
Si apoi, barbatul fidel – este acel barbat, care poate sa faca nefericita numai o singura femee. Acesta nu este un barbat adevarat, dar voi va doriti barbati adevarati. Nu?

Raspandeste te rog acest manifest la cat mai multe femei, in speranta ca acestea ne vor intelege totusi odata si pentru totdeauna.

Spune-le despre acest manifest la cat mai multi barbati,
Pentru ca acestea sa afle ca nu sunt singuri in aceasta lupta.

MULTUMESC!" 5ABY

14 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

1. Dacă crezi că eşti perfect, îţi spun eu că nu eşti.Nu mă supăr dacă întrebi
2. Dacă nu există pentru voi întrebări ocolitoare de ce săracele fete intră pe site şi ne povestesc:"Vai m'a întrebat dacă am vrea să trecem la un alt nivel cu relaţia noastră, oare ce vrea să spună?"...de ce nu puteţi simplu să spuneţi că vreţi s*x?
3. N'ai avut ce scrie probabil, asta e băgată aşa la rubrica"hai să umplem"
4.Atunci de ce folosiţi cuvintele"Prin asta ce ai vrut să spui dragă?"?
5. Îmi pare rău să te anunţ, dar noi fetele ne gândim cam 99, 9 % la sex...numai că nu o arătăm ca voi raised eyebrows
6. Uneori şi eu mă gândesc la tipu de peste drum, stai liniştit. Şi crede'mă, aş putea vorbi o zi întreagă despre bere şi vodka... în timp ce o beau bineînţeles.
7.Atunci nu mă mai trezii naibi, crezi că mie nu mi'e rău după beţia de aseară cu fetele?
8. Ştiu, de aia nu suport să vin cu tine la cumpărături pentru că stai mai mult ca o babă.
9. Oriunde am merge, hainele tale oricum nu se potrivesc.
10.Atunci de ce ai scris afirmaţia numărul 9?raised eyebrows
11. Exact, nu ştiu de ce mă astept la aşa ceva, prea complicat...sau mai bine spus très compliqué pour ton petite tête, dacă vrei discuţii inteligente.
12.Pentru că voi numai atâta ştiţi asta nu înseamnă ca noi nu suntem mai inteligente şi putem să spunem fraze.
13. Ok... ce'ai zice să'mi faci curăţenie în dulap. Mi'ai fi de mare ajutor
14. E un mod indirect de a spune"M'am plictisit de tine"
15.deja începi să le repeţi doar că inversezi cuvintele.Hmmm...inteligent...sau nu
16. A şi? Vorbeai cu tine că aşa e mai logic atunci
17.Pergamon e un fel de maro cu vişiniu... mă bucur că ţi'am putut fi de folos. Vrei să'ţi spun şi ce e ăla vişiniu?
18. Îmi pare rău, n'ai ajuns să mă cunoşti. Iubesc berea mai mult ca genţile
19.Bravo ţie, la fel o să spun şi când o să te înşel
20.Altfel? Adică eşti gay? OMFG
21. Îmi ajunge un simplu "Te iubesc" spus într'un moment potrivit... în rest mă doare în...
22.Pentru că eşti greu de cap? Ok.am înţeles
23.Ok...nu eşti misogin.atunci eşti gay.mai bine spune că eşti misogin
24. Măcar noi avem ceva lung
25.Stai liniştit, m-am gândit înainte la asta... e bună cafeaua? e ultima care o bei
26.Mult prea simpli...plictisitor
27.Nu,sunteţi doar un pi un pic...mai mult ...lasă oh go on

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

@pksurvivor nu am chef de desene animate... dar poate mai târziu.Acum am chef să desenez animale.Stai de model?[ia'o ca pe o glumă. sau nu. te las să te gândeşti... poate are două sensuri răspunsul meu.doamne ce complicate mai suntem.complicate pentru tine]

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Destule încât să nu mă mai înjosesc în halul ăsta.Se vede că nu ştii omule de glumă

| LuS[z] a răspuns:

OK...Sa zicem ca eu intelg de aici ca cei care au facut chestia asta au foast foarte "maltratati" la viata lor ori au beneficiat de prea multa atentie din partea femeilor si ele au facut foarte rau ca le-au dat-o intr-un fel...
Dar sa stii ca nu suntem toatea asa.eu sunt un exemplu ca nu sunt o asa cicalitoare.Sunt constienat ca intr-o relatie fiecare are nevoie de spatiul lui si sunt dispusa sa il ofer.Si totusi cred ca daca femeile nu v-ar face toate cele mentionate mai sus v-ati plictisi de noi cu toate ca insistati a spune ca asa va e cel mai bine.Pana la urma noi va cunoastem mai bine decat voi nu-i asalaughingpe cand noi pentru voi suntem in continuare enigmehee hee

| MisterKat a răspuns:

Ceea ce ai scris tu mai sus s-ar putea regasi in ghidul cocalarilor! Eu sunt baiat si nu ma regasesc in ce tampenii ai scris tu! E clar ca unui barbat nu o sa ii placa gentiile sau chestiunile legate de moda feminina, dar ce ai scris tu denota cat de destept esti! Daca tu crezi in asa ceva imi pare rau pentru tine dar va trebui sa faci o schimbare, e viata ta! Oricum un taranoi in plus sau in minus nu e ceva pentru Romania. De ce taranoi?! Pentru ca numai un taranoi ar putea sa isi insele prietena, sa ragaie, sa vorbeasca urat cu ea, sa nu ii dea atentie si sa isi bata joc de ea sau sa o cosidere o masina de sex. Daca vrei sa fii un barbat adevarat trebuie sa fii ORIGINAL sa nu copiezi niste manifeste sau alte tampenii scrise de niste oameni misogini. Daca vrei sa iubesti, iubesti si demonstrezi acest lucru, trebuie sa fii atent cu prietena ta, sa o scoti in oras la un restaurant(nu la carciuma din cartier), sa mergi cu ea la un film, sa stii hobby-urile ei (chiar daca sunt legate de genti, pantofi si culori). Nu stiu care sunt principiile tale de viata (ma rog, daca tu ai asa ceva), dar ar fi bine sa consulti un psiholog. Nu accepti niciun raspuns care ti-ar putea jigni inteligenta ta. Ai vazut ce ti-a spus eluvietie. Cred ca si o gaina ti-ar intrece IQ-ul tau! Nu te supara, dar intrebarea asta a fost de-a dreptul penibila, trebuia sa ma descarc si eu cumva pe taranii si pe fanii lor care sunt de acord cu tampeniile astea...
Apropo, asculta de sfaturile lui soothe! Iti vor fi de folos!

Sa fii sanatos!

| madalicious a răspuns:

Bine. Suntem complicate si ce? Nici voi barbatii nu sunteti "simpli" cum ai spus de atatea ori.Mai bine gandeste-te de 2 ori inainte sa ma postezi prostii de genul asta. Daca e protest nu arata a protest. Arata ca esti impotriva femeilor. Daca tie iti plac baietii nu o striga in gura mare, ca te faci de ras.happy

| Cretzule explică:

Vai draga eluveitie vad ca esti tare deontoloaga ce ar fi sa nu iti mai bati capusorul cu chesti din astea si sa te duci la desena animate ok?

| Cretzule explică:

Vai desteapta mai esti cate clase ai 5? hai valea.

| sun_8299 a răspuns:

Daca femeile ar face vreodata un astfel de "manifest", te asigur ca ar avea mai multa substanta.
1... sau poate ca femeia de langa tine are nevoie de sustinere morala, lucru pe care probabil nu esti in stare sa i-l oferi, de unde si aparitia punctului 20
2. Hm... totusi, chiar si barbatii folosesc "intrebari si cerinte camuflate", cum le spui tu cand vine vorba de agatat. Femeile insa utilizeaza acele subtilitati pentru a nu-ti rani sentimentele
3. Inseamna ca nu ai auzit de "intrebare retorica"
4. In cazul in care am fi asezati amandoi la masa, tu te-ai ridica si ti-ai lua painea (asta ca sa nu te mai intreb daca "sunt grasana")
5. Femeile sunt la fel. Totusi, ele sunt constiente ca mai au si alte responsabilitati. Oricum, femeile rezista mai mult in timpul acestei activitati decat barbatii.
6. Despre zece dintre cele 12 subiecte mentionate de tine sunt sigura ca eu personal stiu mai multe decat tine. Sunt totusi curioasa cat de bine te pricepi tu la cosmetica, stil, eleganta, finete.
7. As avea totusi pretentia sa nu te plangi a doua zi.
8. Ai dreptate. E o necesitate.
9. Ah, multumesc. As vrea ca data viitoare sa fii si mai atent la tinuta ta.
10. In general, pentru femei exista modalitati mai usoare de a face bani decat pentru barbati.
11. Te invarti cam mult pe tema "haine"
12. Nu te simti capabil sa pricepi mai mult de atat?
13. Ajutor e tot ce voiam. Compatimirea apare in momentul in care nu poti face mai mult.
14. O vad injuratura aia ca pe o frustrare din partea ta
15. parca ai mai zis asta deja...
16. Stim ca sunteti limitati
17. vezi 16
18. Exprimarea lasa de dorit
19. vezi 1
20. vezi 1 ( ma gandesc ca si eu pot sa repet unele raspunsuri dn moment ce tu ai facut la fel cu intrebarile)
21. Ar fi suficient sa spui doar "Te iubesc" pe tonul potrivit
22. Nu poti pricepe prea multe, asa-i?
23. Nu, misoginul e fie foarte inteligent, fie... in extrema cealalta. Adevarul e femeile pot intelege chiar si asta, desi e mai mult decat absurd. Ma intreb ce parere au, in general, barbatii despre feminism.
24. Din punctul 27 vad ca nu puteti trai totusi fara femei.
25. OK... asta e deja prea stupid...
26. Am prins ideea inca de cand aveam 5 ani
27. E clar ca nu stii ce vor femeile, dupa cum iti spun chiar si cativa barbati de pe aici.
Ceva mai hardcore decat Green Day nu poti? Poate Sex Pistols sau The Casualties?

| valThina a răspuns:

Si c ai vrut sa faci cu asta? sa ne informezi doar? atunci multumesc tongue

soothe
| soothe a răspuns:

Tinere domn, este bine ca asemenea texte sa apara si sa fie comentate in genul "nu faceti ca ei".
Pot sa iti garantez ca daca vei urma invataturile textului, vei sfarsi fie prin a ramane singur si a face amor la fel de singur, rasfoind in baie vreo revista pronografica. Daca totusi ai sa gasesti vreo fata pe care sa o pacalesti si chiar sa te ia de sot, are sa sa gasesca mai devreme sau mai tarziu un barbat adevarat, un cavaler, care sa vada frumosul din ochii ei, sa stie sa-i daruiasca o floare, sa ii sopteasca un te iubesc cu glasul tremurand, sa o asculte si sa o inteleaga, sa ii deschida usa la masina, sa o sune cand si cand amintindu-i ca viata e frumoasa si ca el este acolo doar pentru ea. As putea sa iti scriu un raspuns lung, insa probabil ca nu ai sa ai vreme si nici "guts" sa il citesti. In plus nu vreau sa-i rapesc fetei aceleia sansa de a vedea ca nu toti barbatii sunt mitocani si ca eleganta si cavalerism masculin exista totusi pe lumea asta.
Departe de mine gandul ca toate fetele sunt perfecte, insa ele sunt un univers care merita sa fie descoperit, inteles pentru ca femeia, alaturi de barbat intregeste univesrul.
Ai auzit de Yin si Yang? Dar de semnul Tao? Cauta pe internet si vezi cum arata! Daca ai sa intelegi si daca ai sa ai eleganta si barbatia sa accepti ca femeia si barbatul trebuie sa fie in echilibru, ai sa fii un om fericit si rasfatat toata viata. Daca nu, nu!

| mariaw a răspuns:

"ciudatenii" ale naturii. Dar va iubim

| anason a răspuns:

Vad ca manifest v-ati facut.Acum in mod normal urmeaza greva ...Asta ar insemna sa nu va mai duceti la servici, sa faceti greva de la bere, de la fotbal, de la sex. Tare as vrea sa o vad si pe asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super tare