| TheScamy a întrebat:

Mare-i gradina ta Doamne de prostiisadDne sunt niste handicapati care daca zici ceva grasit repede sar cu gura zicand"ce proasta esti fata"sau ceva de genu cine vrea mai multe ex sa intre pe pen-ultima mea intrebare.Si o sa vedeti prostia omeneasca.Caci eu am pus o intrebare si, oameni, sa nu zic acu ca ma i-a la injuraturi si mi-e frica ca poate iau suspend(nu eu, ei)repede au zis "la m*ta-n p***a"dar nu ma intereseaza ca nici nu ma cunoascu cu adevarattongueShi de acu nu o sa mai am ce cauta pe T/A o sa stau pe T/L! PS:Acu va bucurati voi care ma injurati dar nu e bine pentru voi ca nu eu iau suspendtongue

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Oricum, nici nu te da desteptaciunea afara din casa. Uita-te si tu cum scrii. Parca ai invata limba romana cu femeia de serviciu care e unguroaica. Sa nu mai spun de messengeriana absolut ininteligibila pe care o folosesti.

| Sconcsiş a răspuns:

Păi dacă eşti proastă. Ştiu că era o glumă ce ai scris înainte, dar tu oricum scrii ca o piţipoancă (destul de logic pentru că eşti o piţipoancă)

| tapeee a răspuns:

Si care-i problema? Ii raportezi, votezi "stupid" si usor usor se va rezolva. TPU este in masura de 75% format din prosti, restul de 25% sunt oameni care gandesc ce spun, pot pune o intrebare inteligibila.

| tapeee a răspuns:

"Unde pot gasy si eu us3r-yy susp3ndatzy" - aici ai zis CEVA gresit?
@putifer ti-a raspuns in pare parte ok, in afara de trimiterea la dragoste&sex. Cand veti invata sa scrieti ca lumea, sa alegeti o categorie buna si sa puneti o intrebare mai inteligenta atunci vi se va raspunde normal.

| Mişaaa a răspuns:

Îi dau dreptate lui @Sconcsiş. not worthy
Piţipoanco. oh go on

Răspuns utilizator avertizat
| TheScamy explică:

Cine vorbearolling eyes