Pai nici mie nu imi place Justin, imi e foarte antipatic! Dar asta este. daca ei ii place de el, asta inseamna ca fanilor ar trebui sa nu le mai placa de ea? Ce legatura are viata personala cu muzica care o canta? Mie imi plac melodiile ei indiferent cu cine e. Si da, nu se potrivesc!
Sincer pentru mine și Selena și Justinul tău sunt aceeași tâmpenie, cântăreți comerciali.
Și urăsc muzica comercială.
Pai intr-adevar justin are o voce ca dracu din pacate dar si le face pe calculator si voacea lui suna mai feminina dar selena g e muuuuuult mai frumoasa decat el si intr-adevar ea are 19 ani el 17 ani nu se prea potrivesc.
.La fel mi se pare ca nu se potrivesc. Nicodata nu m-i-a placut de Justin.`..cand am auzit pentru prima data cintecul baby am crezut ca cinta o fata. ... deci asta este doar parerea mea.dar Selena intodeauna mi-a placutsi acum la fel.insa vreau sa se desparta acest cuplu.
Nu imi plac nici Balena Gomez, nici Gaystin Beaver. Nu se potrivesc, chiar daca amandoi imi sunt antipatici. Sunt prea comerciali!
Daca intr-adevar iti placea Selena Gomez, nu ti-ar fi pasat pe cine are ca iubit sau cu cine umbla, etc.