Hai sa-ti zic ce am facut noi intr-o excursie de 3 zile .Am fost ziua pe munte si am prins pui de soparla si seara i-am legat de clanta usii de la camera fetelor si a iesit show, sa ne de afara din pensiune radea pana si patronul.Am jucat un joc boltz pe baut pahare de bere, unii s-au imbatat si au vomitat. Poti sa pui pasta de dinti intr-un tub de sampon si cine se spala o sa aiba mancarimi. Poti lasa un borcan cu frimituri pe jos si se strang furnici pe care le iei cu tine si le pui intr-un rucsac al unui coleg sau in pat, noaptea.Sunt multe chestii distractive pe care le poti face in excursie . Sper sa te distrezi de minune.
Oooo pai asa mai vii de acaasa...deci in primul rand daca ai ciuda pe cineva sau vrei sai faci cuiva ceva sa nu uite niciodata. du-te si ia 4 laxative si puneile dupa ce mananca intr-o sticla cu apa a lui/ei si dupa aia razii toata luna sper sa! ti fi fost de ajutor
Pfff nu prea sunt activitati in autocar. Poti lua carti sau carti de joc , ar mai fi o activitate..."telefonul fara fir" . Calatorie placuta!
Farseeee!
Cu pasta de dinti - in pantofi
- pe fata
In baie: - combina niste crema cu pasta de dinti
- pune o folie transparenta sub colacul de la toaleta
- pui un un pliculet de laxativ in bautura, mancare
Dedicat nesuferitilor: - oja pe fara!
- superglue pe prosop [e mai sadica ca unii saman mutilati de la asta]
-o carioca rosie si patezi blugii unei fete (stii tu unde)
- niste fitamine dinalea care se dizolva si au culoarea urinei turnata langa una\unu in pat
Si daca aveti indragostiti pe acolo, sau una-unu care o place pe unu-una puteti sa le scrieti biletele si sa pretindeti ca sunt de la X si ca...eu stiu, o\il iubeste, il\o place etc!
Bafta :X