E o speranta daca vrei cu adevarat sa faci o facultate. Crede-ma ca daca vrei sa fii printre cei mai buni, sa stapanesti cu adevarat domeniul in care studiezi, poti face asta. Indiferent cat de cretini sau increzuti sunt unii profesori. Conteaza insa sa stii ce vrei cu adevarat. Facultatea nu iti da automat si un loc de munca. Trebuie sa lupti, sa te zbati.
Cu facultate mai ai o speranta si o portita spre realizare, fara ea ai doar munca fizica(si n-ar fi o rusine daca ai avea o meseria pe care sa o stapanesti serios, dar unde s-o inveti in Romania?)
Unchiule e buna o facultate doar pentru faptul ca la finalizarea "studiilor" iti inmaneaza o diploma cu care cel putin te baga in seama angajatorii (unii). Stii prea bine ca ce e prea mult strica, adica prea multi studenti. Multi si mediocrii decat putini dar buni. Daca totusi te hotarasti sa urmezi o facultate, parerea mea personala e ca trebuie sa o faci la Bucuresti. La bucuresti inca se mai preda serios, si profesorii nu se cred ZEI
Si la iasi se preda serios. in mare parte SI eu am aceeasi problema. termin a 12 si pe durata vacantei plec oricum in italia ca am ceva de lucru, Nu m am hotarat inca daca mai are rost sa ma intorc pentru facultate sau mai bine raman acolo sa fac niste bani care cel putin in viitorul apropiat mi ar fi utili. Cine stie. daca o sa am nevoie si o sa mi foloseasca intr adevar o pot face si mai tarziu.
anonim_4396 întreabă: