Mersul pe role implica si el un oarece efort, deci in consecinta se vor arde si ceva calorii, dar nu cred ca fara o dieta adecvata vei avea rezultate performante.
Da.am o colega care destul de grasa. vara trecuta a mers in fiecare zi cu rolele in vacanta si a slabit
Noua asa ne-a zis proful de sport.
Ajuta la picioare si iti formezi fese frumoase.
Si eu o sa incep sa ma dau cu prietenele, a venit vremea buna\.
Buna intrebare, eu una nu stiu. Dar cred ca nu strica cu nimic, si este mai sanatos de cat credem noi
Eu merg in fiecare zi cu rolele si deja sunt putin mai slaba bineinteles cu scoala am renuntat la dieta
Este un sport care la randul lui necesita efort si prin efort pierderi de calori, cred ca ajuta dar nu foarte mult.
La mine a functionat, dar nu am mancat seara si infiecare zii am iesit si ma`m dat pe role. succes!
Pai si mersul pe jos implica un oarecare efort dar rolele nu te ajuta, mai bine alergatul
Da, doar daca nu mananci intruna. daca tii si o cura de slabire usoara, vei slabi sigur.
Cu rolele slabesti mai mult decat cu alergatul. in 30 de min cu rolele dai jos in jur de 400 si cv de calorii.
ALEGE TIPUL DE ACTIVITATE: alergatul
INTRODU TIMPUL:30
minute
Calculeaza caloriile
341.3 Calorii
consumate
ALEGE TIPUL DE ACTIVITATE: patinaj pe role
INTRODU TIMPUL:30
minute
Calculeaza caloriile
409.5 Calorii
consumate
YoAnNa, nu slabesti la picioare neaparat. off, ce creduli sunteti in miturile gen "faci abdomene, scapi de burta"
Yurisa întreabă: