Sabie Otravita - Metin (lv 80-85)
Lance Semi-Om - Semi-Oameni (Portal, desert langa V1)
Sabie Batalie - Metin (lv 85-90), Padurea Rosie
Lance Partizan - Metin Lv 90
Sper ca ti-au fost de folos !
Ma otravita pica in lada de reaper si metine de event, semi-omu normal la semi-omaneni batalia lazi de boss (reaper) si metine de 90 manie la fel ca otravita, si party pica la metine de 90 sau la bosu din padure
Ba nu ganditi? Pica ma si la golemi poate sa pice semi-om la orce si la caini salbatici doar ca cel mai des in miria (portal de langa V1) asta incarca sa zica toti si parti pica mai mult in grota intr-o piatra pica orce depinde de lvl-ul ei!
Sal am lvl 75 si am cam 10 lazi incer cu coasa s-ar putea sa-mi cada semi-om daca pun si manu stiua talharului pe mine?
Sal, sunt razboinik si am lvl 75, am 10 lazi inger cu coasa, daca le deschid ce seanse am sa-mi cada semi-om? ( dar daca le deschid cu manu stiua talharului imi va cadea semi-om )
Astept raspuns
Doamne cate raspunsuri aiurea din experienta mea din metin battle pica numa la lazi nu sunt sigur de party si semi-om dar tot pe la lazi pica si manie aia se evolueaza nu pica...
Dar pe serverul privat Metin2Fun unde pica battle semiom sau otravita? va roog raspundeti.
Asa asculta aci, eu stiu de pe metin2wiki.eu
Sabie Otravita = General Se-tao si Lada Ingerului cu coasa.
Lanca semi-om = La uriasi ^^ si rar la metine de lv 80 - 90
Sabie Batalie = Grota, metine lv 75-90, rar la copacii de lv 80 si 82.
Sabia Maniei = Lada ingerului cu coasa
Lanca partizan = grota, metine lv 75 - 90, ____::_____ ( la fel cu batalie)
Bafta la dropp.
Plis spuneti-mi si mie din ce iese batalie pe metin2 united...Cel mai bun raspuns are fundita