Totul e o iluzie optica... daca stai sa notezi cartile pe o foaie, ai sa vezi ca, dupa a doua schimbare [rezultatul alegerii] cartile sunt schimbate cu totul, numai ca sunt alese aceleasi simboluri.[tipic]
Mei in prima serie sunt 4 carti de ex iar in a 2 cand dispare sunt doar3 deci dispare cartea la care ma gandesc
SI CAND MA GANDESC CA TOCMAI TI-AI FACUT SI UN TEST DE INTELIGENTA..., NU-MI SPUNE REZULTATUL.
Ai cam luat teapa. La pps care l-am vazut eu ( cred ca e tot acelasi da ma rog...) iti alegi o carte oricare si apoi toate cartile sunt schimbate. Nu iti dai seama pentru ca sunt de exemplu regele de inima e schimbata cu rege de romb, la fel in cazul valetului (valet de inima neagra cu valet trefla
Dispare pentru ca se schimba setul de carti.la inceput sunt 5 carti pe ecran.la sfarsit sunt altele. spre exemplu daca la inceput e un valet de caro, la sfarsit este de inima rosie pentru ca nimeni nu e suficient de atent sa tina minte exact cartile initiale. uita-te ca asa e
Uita-te cu atentie! toate cartile afisate la inceput dispar si sunt inlocuite cu altele asemanatoare. de aia dispare cartea ta.verifica si vezi...