Pai e cam adevart ceea ce spune spre final dar cum sa nu te implici daca tot o traiesti. Eu zic ca asta e farmecul nu? Altfel ar fi prea monoton.
Eu stiu de mult timp zicala aia si de cele mai multe ori ma ghidez dupa ea.Cred ca e ft adevarata.
De ce sa fim mereu seriosi? de ce sa fim morocanosi?
De ce sa ne purtam ca si cum am fii inchisi intr-un ghips?
Cred super mult in zicala aia .
Foarte adevarata! dar trebuie sa ne gandim ca nici la misto nu putem sa o traim...ca o viata avem! putem trai facand ceea ce vrem, fara sa regretam nimic. dar mai trebuie luata si in serios! ceea ce este sigur este faptul ca oricat ne-am zbate si ne-am pastra nu vom avea viata vesnica aici
Este adevarat, dar totusi trebuie sa ne traim viata pentru ca doar o viata avem...
Nu cred in ea trebuie sa traiesti viata din plin si este adevarat ca toata lumea moare dar asta nu trebuie sa te impiedice.
VIATA SE TRAESTE DIN PLIN!
Nu ai 9 vieti ca pisica ai doar 1 o singura incercare de a trece prin acest ''eveniment''. Este viata ...este scurta...si oricand se poate termina repede si fara durere sau incet si dureros dar trebuie sa gandim pozitiv.
Ce raspuns ti-a placut si eu le am citit pe toate u? ce crezi? cine merita panglica? sincer i-as da-o lui alinu stiu in afara de mine glumeam scuze