| Chris_8217 a întrebat:

Mi-a iesit un ulcior [la ochi] straight face. era o "incantatie" ce se "striga" la gura sobei. o stie cineva?

13 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Lasa incantatiile pentru folcloristi.Tu adreseza-te medicului de familie.

| Dash a răspuns:

Ok, deci ce legatura are incantatia cu ulciorul?

| Instinkt a răspuns:

Pune pieptenele si tine apasat vreo 5 minute

| nosferatu15 a răspuns:

Eu stiam ca te uitai cu ochiul cu respectiv prin gaura cheii de la usa si spuneai: Urcior, Urcior, cum nu sunt eu caine, asa sa nu fii tu pana maine (si sufli de 3 ori) si tot asa de trei ori...

| treipuncte a răspuns:

laughing si eu am avut... o sa iti treaca laughing ce incatatie laughing mai facut sa rad laughing laughing

| treipuncte a răspuns:

Mergi la baie... faci treaba mare si dai la ochi cu ea, si zici... uite cum imi trece ulciorul! Probat FUNCTIONEAZA : FUNDA?

| treipuncte a răspuns:

Sa incerci si varianta mea ...garantata 100% trece happy

| Mihaiwest a răspuns:

Da da... se arata Dulea big grin (degetul mare pus intre degetul aratator si cel din mijloc) si se zice : "Ham, ham, ulcior n-am" la gura ulciorului sub dormitor. Bunica mi-o zis big grin
Bafta!

| Foca a răspuns:

Am avut si eu. Ceea ce iti zic nu o lua ca o gluma sau pana mea
Cand faci pipi ia un pic pe deget si dai la ochi si ai sa vezi cain maxim 2 zile iese. Eu stiu asta de la mamaie si Este adevarat n-am de ce sa mint. Succeswinking

Răspuns utilizator avertizat
| Chris_8217 explică:

Deci incantatia era asalaughing "Hau hau ulcior de caine, cum nu sunt eu caine sa piei tu pana maine laughing" se spune de 3 ori tongue. deci fara "pipi" si alte chestiilaughing

| Chris_8217 explică:

V-a dau maine un raspuns daca mi-a trecut sau nu cu asa ceva. "incantatia" happy

| danseanavictoria a răspuns:

Lapte de mama sau o solutie pent ochi