Nu poti sa te vada nimeni imbracat doar tu te vezi ca si eu mi-am facut asa si decat pe calc meu sunt imbracat
Nu poti! ce si eu am incercat de fapt nu stiu ce am patit am incercat sa fluier cu fluierul cu un membru de al meu si direct ERROR si Bann FOREVER AM SPUS OOO NUUUUU dar daca va intereseaza alte parole mebrii contact la aleksandra_doris@yahoo.com fac schimburi cu coduri de jucarii nefolosite! CONTACT ME
Nu, si niciodata nu poti sa faci asta si nici pe alt penguin storm! Pentru ca se numeste chat si te prind moderatorii si te baneaza pentru ca e ilegal. De acea creatorul a facut in asa fel incat sa iti pui cate haine de membru sau chiar de vedeta vrei sa nu te vada alti moderatori sau pinguini. Ca sa nu te baneze.
Nu, si niciodata nu poti sa faci asta si nici pe alt penguin storm! Pentru ca se numeste chat si te prind moderatorii si te baneaza pentru ca e ilegal. De acea creatorul a facut in asa fel incat sa iti pui cate haine de membru sau chiar de vedeta vrei sa nu te vada alti moderatori sau pinguini. Ca sa nu te baneze.
Iti pot spune eu pentru ca eu am cont pe CP de cand a fost creeat si sunt membra.Si eu folosesc CP Storm si nu, ceilalti nu te pot vedea cand tie iti apar hainele(dupa ce ai pus codurile pentru. haine). Prima data.si eu mi-am pus coduri si am asteptat-o pe o prietena sa intre pe CP. I-am spus sa intre si sa-mi spuna daca ei ii apar hainele. Mi-a spus ca nu, pe urma am intrat pe alt calculator si nu era imbracat.Nu apare niciodata nimic din CP Storm la alte persoane de pe CP. A, ba da.numai Rainbow Puffle merge.Am intrat pe CP Storm si toti veneau langa mine si ma intrebau cum fac asta.de unde am Rainbow Puffle.Si am intrat iar pe alt calculator si imi aparea ca am Rainbow Puffle. Poti sa incerci asta, dar nu iti garantez ca nu o sa primesti banned! Pentru ca ceilalti se prind ca folosesti CP Storm si te raporteaza!