| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

Mi-am facut buletinul, dar nu-mi place deloc cum am iesit in poza.Intrb : Pot sa imi fac alta poza?

23 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Da! Peste 10 ani, cand exipra...big grin!

| Ben. a răspuns:

Sigur. du/te la fotograf.nu cred sa aiba nimic impotriva.

Anna
| Anna a răspuns:

Stai linistita, poza din buletin e o "nemultimire generala", o sa te obisnuiesti cu ea.La anul mi-l schimb, ce bineee!happy

cristian
| cristian a răspuns:

Fotograful politiei nu face fotografii artistice.
Trebuie sa te multumesti cu ce ai.
Poti sa declari cartea de identitate pierduta sau furata si poti face alta. Dar ai sa ai alta cheltuiala si poate o fotografie si mai urata.

| DenissaDeea a răspuns:

Nu.Doar daca iti faci alt buletin, eu zic sa il lasi asa 10 ani trece repede, oricum eu cred ca nu arati asa de rau,, serios''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| joy a răspuns:

Nu ai cum, trebuie sa astepti ceva. dar nu-i bai, timpul trece repede.Nu sta si tu cu el la vederelaughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sau poti sa mergi la politie si sa declari ca l-ai pierdut, sa platesti amenda corespunzatoare si sa-ti faci altu. Sincer, mi se pare un moft de copil care n-are ce face. Mai bine fa ceva util, invata ceva nou, nu se va uita nimeni niciodata cat de bine arati in poza de buletin.

| claudiarebecca a răspuns:

Poti sa il dai pierdut si sa iti faci altul... dar tb sa platesti o mik taxa. e cel mai simplu

| ♣ Ma®®yE [;x] explică:

Pai daca am iesit urata ce sa fac?
alte fete au iesit frumoase

| stealthb a răspuns:

Pe buletin se uita doar politia, angajatii bancari si astfel de persoane care nu te judeca dupa poza de buletin laughing chiar daca ti-ar placea poza din buletin, peste 2-3 ani o sa te schimbi foarte mult si iar n-o sa-ti placa... asa ca las-o balta. ai mai auzit tu de cineva care sa-si schimbe buletinul ca nu-i place poza? laughing

assiris
| assiris a răspuns:

Marrie, 99% din posesorii de CI ies rau in poze. Nici o grija nu iti va apare poza de pe buletin in Playboy

eileen
| eileen a răspuns:

Eu am stat cu moaca mea de copil 10 ani, ajunsesem sa imi mai fie cerut un alt act de identitate gen legitimatie de la facultate, sau carnet de note cu poza mea pentru ca nu aveau incredere ca as fi euhee hee Abia am asteptat anul trecut sa imi refac buletinul, bineinteles ca nu sunt multumita nici de poza asta, dar orisicat, mai aduce a minehee hee
Prin urmare, poti sa il declari nul sau furat si sa iti faci altul dar nu cred ca sunt sanse sa iesi altfel, aparatul acela nu este profesionist si nu sta nimeni sa iti retuseze poza, deci vei cam sta la cozi degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar vei ieși la fel

| Zoombe3 a răspuns:

Pe mine m-au intrebat daca imi place poza, daca nu, fac alta. Erau mai generosi in 2001. Criza dom'le criza rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, la 18 ani cand iti schimbi buletinul.nu mai ai mult.Acum il schimbi cand devii major.

| mikey a răspuns:

Da am mai avut un prieten care nu i-a placut deloc cum a iesit in poza si a zis ca sia pierdut buletinul iar apoi iau facut altul:laughing
si vezi daca fai asa de data urmatoare du-te altundeva ati faca buletinul poate acolo va iesi mai bine
baftahappy
aia cu prietenu nu-i neaparat ca sa o faci dpar ti-am zis-o cai tarelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu imi doresc sa-mi schimb poza nu=mi place de loc... yacs

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu are sens
oricum in poza de buletin nu vei mai arata asa dupa 5 ani in realitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stie civeva daca pierzi buletinul ct e taxa aia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu mi-am facut deocamdata cu toate ca am 14 ani dar stiu de la colegi mei ca iesi nasol.Adica e si aparatul neprofesional nu e cum este ala de la un fotograf bun.Si nu ai voie nici sa zambesti trebuie sa stai drept si serios de parca ai fi la armata laughing Amenda pentru pierdere e cam 100 de lei. Dar lasa-l ca toti sunt obisnuiti cu pozele astea de carti de identitate! Stai calma...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa platesti nici o taxa daca l-ai pierdut, eu l-am pierdut de curand si am dat o declaratie cum ca a fost pierdut in imprejurari necunoscute si atat,, nu platesti nimic,,

| lazar888 a răspuns:

Nu e chiar asa cum ziceti voi, eu acum mi-am facut un nou buletin, si am iesit in poza de zici ca sunt batut, baut si mort de foame...ca javrei aleia care mi-a facut poza i-a fost lene sa mai faca una, acum ma sperii cand imi vad fata..normal ca o sa platesc amenda aia si o sa il schimb...