| Cristina788 a întrebat:

Mi-am facut un nou prieten... dar nu prea mi se pare chiar asa atras de mine, parca fostii mei prieteni erau altfel... M-am interesat de el sa vad daca sigur nu are pe altcineva, prietenii lui imi spun ca iubeste alta fata, pe nume Georgiana, ca tot timpul vorbeste de ea, ca el pe fata aia o iubeste dar aia nu vrea sa iasa cu el.
Eu l-am intrebat pe el cine este Georgiana si daca are vreo treaba cu ea? si el a zis ca e o fata din liceu de la el ca da intr-adevar a vrut sa iasa cu ea. Ce sa cred? din cauza asta se comporta el asa cu mine? parca pare nepasator asa nu stiu ce sa zic. Va rog nu-mi spuneti sa-l uit... mie imi placea de mult de el si acum ca dorinta mea s-a implinit si sunt cu el nici nu ma gandesc sa-l las. Dar ce o fi cu fata aceea?

8 răspunsuri:
| Laimy a răspuns:

Hm, draga Laura, la sigur nu trebuie s-a il uiti, dar trebuie s-a il faci s-a uite el de Georgiana.
Continua tot asa, chiar daca el este nepasator, este pe un timp, dai toata atentia pe care o ai, toata dragostea pe care o ai tu pentru dinsul, arata-i ca il iubesti intr-adevar si ca vrea-i s-a fii cu el. El cu timpul va incepe s-a te iubeasca dar va recunoaste asta dupa mult timp, cam 1 luna, de exempl. daca voi va veti intilni inca mult, timp de 1 luna, incearca intr-o zi s-a te certi cu el, si el atunci isi va da seama ca tu esti totul pentru el si ca a uitat-o pe Georgiana.

| Flav a răspuns:

Am o singura intrebare: cati iubiti ai avut in ultima luna si cati ciorapi ai schimbat? Mi-e frica de raspuns.

| Laimy a răspuns:

Fii intr-un pas cu viata lui, si nu incerca s-a il uiti numai de asta ca el nu o poate uita pe Georgiana.
Da-i toata atentia pe care o ai, toata dragostea pe care o porti fata de el, arata-i ca il iubesti din tot sufletul. El cu timpul va incepe si el s-a te iubeasca, numai ca isi va da seama asta cam peste vreo luna.
De exemplu, dupa o luna de intilniri cu el, incearca s-a inserezi o cearta care este bazata pe vreun fleac. si din toata aceasta cearta el o s-a inteleaga ca tine la tine si ca te iubeste mult, numai atunci el va intelege asta, cind va fi pe cale s-a te piarda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa fii indiferenta, iar el va veni la tine cum va vedea ca nu iti mai pasa.Baietii vor intotdeauna ce nu pot sa aiba asa ca incerca-mi sfatul te rog! Dar nu nu mai asta ci incearca sa te prefaci ca iti place si ai vrea sa iesi cu altcineava.Crede-ma am incercat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te foloseste ca sa ii atraga atentia celeilalte feteoh go on
Nu merita efortul dar faci cum vrei...happy

| tedy_3816 a răspuns:

Spune-i ca vrei sa iesiti, dar u mai chemi niste fete si un baiat cu care vb cu el si ii spui sa se prefaca ca e indrogastit de tine, iar el cand va vedea va fi gelos si iti va spune tot ce stii despre Goregiana!

| itarkan a răspuns:

Daca iti placea de mult de el, cum de nu stiai de acea Georgiana?
Daca nu este atras de tine, cu siguranta te va parasi intr-o zi.
Ai doua optiuni reale: ori te vei resemna cu gandul ca va sta cu tine doar pana acea Georgiana ii va oferi o sansa, ori tu vei cea care il va parasi, si il vei lasa pe el sa se resemneze cu gandul ca te-a avut, si sa se amagaeasca in continuare ca are o sansa la acea Georgiana.

| roby.robert a răspuns:

Daca doar iti place nu ar trebui sa te intereseze cu cine umbla.(parerea mea). daca o cunosti intreab-o pe ea si o sa vezi reactia