| alex19051988 a întrebat:

Mi-am gasit de curand inca un job ca si consultant de credit, dar am nevoie daca stiti ceva parole, ceva taste care trebuie sa le tin apasate cateva secunde ca sa se deschida interfonul sau alte modalitati care stiti deoarece nu toate blocurile imi raspund cel mai probabil il au inchis ca sa pot depune pliante in posta pentru credit. In liceu mi-a zis profesorul meu de religie care era foarte de treaba o metoda care trebuie sa tin apasat niste taste si sa fiu atent ca usa blocului se deblocheaza doar pentru 2-3 secunde, dar atunci nu prea eram interesat de acest lucru si nu am bagat seama doar acuma cand am nevoie pentru acest job.

2 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Asta nu e job, e un ****. Ia mai bine si cauta-ti un serviciu normal sau baga frumos de-acasa pe net. Nu de alta, dar din ce stiu umbli ca boul si bani iei doar pe contractele pe care le faci. Unde mai pui ca practic e camatarie asta, si la un moment dat o sa te trezesti ori ca te vineaza vreunul, ori ca ai pe careva pe constiinta.
Ca sa fiu si pe subiect, nu exista combinatie infailibila, asta depinde de la interfon la interfon, cel mai probabil multe nici nu au asa ceva.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu există asa ceva, poti strica interfoanele oamenilor daca bagi prole din minte, exact ca la un telefon pe care incerci sa il deblochezi ne stiind parola exactă, bagi la intimplare combinatii de cifre pina il bulesti de tot, asa e si aici, arzi interfonul, sau il blochezi de tot, si ai bani de reparatii? vezi ca blocurile sunt dotate atit in interior, cit si in exterior cu camere de supraveghere, si daca tu tot incerci sa cauti combinatie de cifre sa spargi parola interfonului, te vede careva pe camera si poti avea probleme mari daca strici interfonul, asa ca stai linistit, intrii in scara blocului cu vecinii care ies din bloc, le spui ca pui pliante in cutia postală si te vor lăsa, sau suni la intimplare la un apartament, prin interfon, o rogi pe persoana care raspunde, sa i ti permită accesul in bloc sa pui pliante la cutiile postale, nu trebuie sa le dai detalii ce pliante pui.