As vrea sa te intreb despre asta, si eu as vrea un catelus... dar nu il poti dresaa sa nu isi faca nevoile in casa? sau sa aiba o gaaletuta sau cutiuta in care sa is faca nevoile, tee rog raspunde'mi
Din moment ce ti-ai luat un catel, odata cu el ti-ai luat si angajamentul de a avea grija de el. Daca iti place si vrei sa il ai trebuie sa il ingrijesti personal, nu sa o faca altii pentru tine.doar nu renunti asa usor la el! Eu zic ca un catel mic si dragalas merita atentia si sacrificiul tau
Buna! eu iti zic cum am facut cu pisica mea (cred ca merge si la ctei ) cand a facut pipi pe parchet tata a luat-o si am pus cu nasul acolo si i-a tras o palma la fund apoi am sters "lichidul" si l-am pus in tavita ei iar apoi am dus-o si pe ea acolo si acum face nu mai acolo, iar tu daca ai catel ar fi indicat sa o scoti macar dimineata pe la 8-9 si seara 6-7 sper ca te-am ajutat cat de cat
Il pui pe un ziar in mai multe hartii sa faca pipi, adica il pui din 2 in2 ore pana se invata, sau il scoti tot asa des afara, atunci el va sti ca iesiti pentru pipi si cu timpul va cere sigur la usa.Cand sunt mici e foarte dificil pana invata, asta e.