Incearca sa-ti amintesti cand l-ai purtat ultima data...si eu l-am pierdut de vreo 3 ori, dar l-am gasit. poate ca a umblat cineva cu el...succes la cautare!
Si crezi ca il gasesti pe TPU? Hello! e un site online doar nu ti la fura cineva de aici!
Pai depinde unde ti l.ai pierdut. Du-te in locul unde l.ai pierdut si amintesteti ce ai facut pe acolo daca ai alergat sau mai stiu eu ce ai facut. si poate ti-l vei gasi. Daca nu il gasesti cumparati altu.
Sper sa il gasesti. Sau poate ti l-a luat cineva Sa intrebi.
PaPa PuP
Esti inapt/a? cum sa pui o asemenea intrebare? tu realizezi ce ai intrebat? ai mai mult de 8 ani? eu nu cred.si ala de 8 ani gandeste mai bine
Pai cea mai usoara cale de a afla unde e este sa refaci traseul pe unde ai umblat cand purtai inelul.
Te rog spune-mi cum și eu mi lăm pierdut
Aduti aminte unde l ai vazut ultima data si gandeste-te bine eu cred ca poate l-ai uitat intr-o geanta sau in portofel in baie pe noptiera in sifonier intr-o geaca sau jacheta etc
Te pot ajuta, posed un detector de metale cu care am putea recupera inelul daca nu a fost deja gasit, messu meu. scorpio_on_u.
ClaudyaValentyna întreabă:
smek3r întreabă: