Am mentionat ca nu am nimic de intrebat ci doar sa dau un sfat.
...iar TPU e un site de sfaturi sau de intrebari/raspunsuri? Nu ca n-ar fi ok ce ai scris tu acolo, dar in curind o sa fie sters topicul fiindca nu e conform cu regulile site-ului, simplu.
WOW...
Mai emotionat pana la lacrimi serios,
foarte putine persoane mai gandesc asa sau le este rusine sa o recunoasca
...Imi pare rau pentru tine
ce-ai patit? mama ta numai e?
Cati ani ai scumpa?
Te apreciez pentru ceea ce ai scris. Si eu lucrez departe de mama mea si vin foarte rar acasa. Intotdeauna am un gust amar cand plec din Romania, ma tem sa nu imi iau ramas bun pentru ultima oara de la ea.
PS: Respectati-va mamele si ajutati-le cu ce puteti...cat le mai aveti langa voi, pentru ca dupa aceea se poate sa va para rau.
Sper sa ai putere sa mergi mai departe, nimeni nu iti poate intelege durerea , dar eu incep sa o simt, chiar daca mama mae este inca in viata ea are 43 de ani iar ea a plecat in Germania duminica trecuta si imi este asa de dor de ea, cand am citit asta am inceput sa plang pentru ca inteleg prin ce treci. Oricum, trebuie sa fi puternica, toti oamenii mor _daca asta te consoleaza cu ceva ) imi pare rau ca raspund acum
o seara buna sa ai!
Wow! mami a plecat in strainate azi-dimineata! mi-e foarte dor de ea, dar citind asta pe o parte sunt fericita mami se va intoarce la mine.dar tu..imi pare atat de rau.foarte frumos ce ai scris
anonim_4396 întreabă: