Nu stiu ce sa zic. Poate sa fie un simplu vis.Nu trebuie neaparat sa fie premonitoriu.Asa ca nu-ti face probleme! Iar pentru cei care au raspuns:chiar asa de greu este sa va abtineti de la rautati? Sa stiti ca vise am si eu, si fiecare dintre noi, chiar daca, de multe ori, nu ni le amintim. Daca nu ati stiut, creierul(daca nu are o problema), trebuie sa fie intr-o permanenta activitate, inclusiv pe timpul noptii, si de aceea omul trebuie sa viseze.Asadar,nu doar cei care se uita la desene animate sau cei carora nu le-a venit mintea la cap, pot sa aiba vise, ci fiecare dintre noi avem.Si,daca nu ati stiut, visele pot sa fie si premonitorii(nu intotdeauna, desigur). Eu(si nu numai) m-am convins de asta de nenumarate ori.Asa ca, inainte sa scrieti o rautate, documentati-va, mai bine! Sau, daca nu, pur si simplu, nu raspundeti! Sau va place sa raniti pe altii? Din cate stiu eu, acest site a fost creat pentru ca oamenii sa se ajute, nu sa rada de ceilalti sau sa azvarle cate o zeflemea, cate o rautate.Nu credeti? Si mai stiu ca pe acest site, oricine poate sa puna oriced fel de intrebare, cu conditia sa respecte regulamentul site-ului.A...si inca ceva:s-a gandit cineva ca poate si intrebarea pe care o posteaza el pe site li se poate parea ridicola altora? Si pentru asta, li se raspunde frumos, nu in bataie de joc.Asa ca haideti sa lasam rautatile astea(care nu folosesc nimanui), si sa ne ajutam! Ca de-aia suntem oameni si nu altceva! Succes!
@are dreptate gabriela
incearca sa te uiti mai putin la desene.gaseste-ti alte activitati.
Allo am 11 ani!
nu stiti nimic despre mine si voi imi ziceti sa ies afara cine sunteti mama?
Eu sunt de partea ta. Uita-te la animeuri cat vrei. Ce treaba au altii cu tine. Nu e rau sa visezi. Mi-as fi dorit tare mult sa-l visez si eu pe Deidara, e super dragut si frumos si sunt innebunita dupa el. Asa ca nu-i baga in seama pe astia, care nu stiu ce-i aia imaginatie si creativitate. Ei nu fac decat sa traiasca o viata plictisitoare si monotona intentionat ca sa nu para ciudati in fata altora