Exista placi care nu ard parul, incearca asta.Sau daca nu, fa-l sa stea cu fixativ sau spuma, alta iee n-am.
Sunt masuri de protectie, parul trebuie protejat inainte sa folosesti placa, intreaba la farmacie, este un fel de lichid ce protejeaza parul impotriva caldurii si face si parul stralucitor, nu mai stiu cum se chema o sa-mi intreb sora...
Succes!
Pai cand iti usuci parul poti folosi o perie sa iti stea cat de cat drept... Cel putin asta in cazul meu, ca am parul doar ondulat la varfuri.Sau mie de obicei cand imi usuc parul cu capul in jos imi sta putin mai drept decat daca mi-l usuc normal.Si eu foloseam des placa inainte dar am observat ca arde tare parul, desi e din ceramica.Cred ca sunt si produse pentru ca placa sa nu iti arda asa tare parul.Si mai sunt si placi care ard foarte putin parul dar alea sunt mai scumpe
Subscriu toate raspunsurile de mai sus!
dar mai e o metoda.
si eu am o prietena care isi face zi de zi parul cu placa si ieri un prieten ne-a zis ca exista la magazine niste uleiuri sau fiole nu mai stiu exact cu care te dai pe par si timp de vreo 2 ani parul iti sta drept drept drept orice i`ai face.
desi sunt cam scumpe, vreo 60 ron, dau efecte garantate
succes :*
POti sa-ti faci parul sa stea drept uscandu-l frumosa si linistit in sensul cresterii parului cu o perie rotunda Pe langa asta...eu zic ca ai putea sa te opresti pentru un timp cu intinsul excesiv al parului sau macar sa incerci sa folosesti protectie si sa nu dai cu placa de mai mult de 3 ori in acelasi loc... tine minte, parul nu trebuie sa stea perfect drept intotdeauna
Incearca si alte frizuri
Sper ca am fost de ajutor! O zi buna in continuare!
Macar in vacanta de vara incearca sa renunti la placa pentru ca totusi e parul tau nu al alcuiva si trebuie sa ai grija de el. gandeste`te ca nu merita sa ti`l arzi ...in fine daca totusi vrei sa il ai drept uscuca`l cu uscatorul in jos, si a doua zi fa`l cu placa, nu imdediat dupa pentru ca risti sa il pierzi(parul). si da cu fixativ la varfuri sau cu spuma si o sa iti tina cateva zile
SUCCEST si sa ai un par sanatos :*
Reyskate99 întreabă:
DaciaRomania întreabă: