Asa imi apare si mie. Eu scriu, dau pe publica raspuns, si apoi inchid tabul. Daca merge bine, daca nu sanatate.
Are ceva TPU, asa mi s-a intamplat si mie, si nu stiu deloc ce are.
O defectiune ceva.
Asa imi apare si mie si imi mai apare pagina expirata eu cred ca sunt prea multe persoane pe TPU si de asta merge cam greu TPU e prea aglomerat
TPU are intotdeauna ceva. Mai mult nu merge decat merge! E jalnic din punctul asta de vedere si extrem de enervant
Are TPU ceva.Sunt prea mult utilizatori, si prea multi care incearca acelasi lucru in acelasi timp.
Astazi m-am chinuit 1 ora sa intru pe TPU, iar dupa ce am reusit si cand am vrut sa dau un raspuns mi-a aparut eroare 500(parca)vwaw.simnteam ca innebunesc
E ceva in neregula cu TPU, si eu am patit asa, de-aia mereu cand dau un raspuns mai intai il copiez si daca nu se publica mai il dau o data.
TPU este foarte aglomerat si nu mai face fata(din aceasta cauza apar erorile). Si eu sunt nevoita sa dau click de multe ori pe raspunde pentru a se posta sau pentru a ma instiinta cu privire la faptul ca raspunsul meu exista in baza de date(daca scrie asta, acesta va fi automat postat dupa o vreme).
anonimmmmm întreabă: