| contvechiidc a întrebat:

Michel Telo – Ai Se Eu Te Pego, a ajuns cea mai faimoasa melodie de pe tot pamantul, toti o iubesc [ si eu ]

Si voua va place? happy :X Xd

Răspuns Câştigător
| PolaruV8 a răspuns:

Da :D Si e si pe locul 1 :D
http://www.kissfm.ro/fresh-top-40/
Mult noroc in continuare lui Michael Telo! Salut!

19 răspunsuri:
| XtremePWN a răspuns:

Nu, este o melodie extrem de proasta.

| Bybanu a răspuns:

Nu

| вσмвση3ℓ a răspuns:

Da... daca imi place imi dai funda?

| SoJustMeAndU a răspuns:

DA este cunoscuta in toate tarile, si are multe versiuni.Mie una imi place melodia, dar nu mor dupa ea.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu toată lumea este pe val cu această melodie!
Pa, pa.

| кαтнєяιιηєPιєяcє a răspuns:

Bună!
Da, e adevărat că e o melodie faimoasă; dar mie nu îmi prea place. happy.

| push2gl a răspuns:

Sa vedem cine o mai fredoneaza peste cativa ani,cantecele adevarate raman (ex. Witney Huston, Michael Jackson, Madonna etc ) au melodii nemuritoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Melodie de super-buna dispozitie big grinbig grinbig grin Pe putine melodii m-am distrat atata cat m-am distrat pe asta happyhappyhappyhappy Nossa, nossa. Assim voce me maaaata! Ai, se eu te pego, Ai, ai, se eu te pego! Delicia, delicia Assim voce me mata Ai, se eu te pego Ai, ai, se eu te pego!

| XatomisX a răspuns:

Eu o urasc nu mai scap de ea domane peste tooot straight face merg cu castile in urechi ca sa nu o aud prin ratb-uri straight face dar se va duce k e o melodie de sezon

| SuciuSebastian a răspuns:

Da, interesanta dar pe mine nu ma impresionaza...pana la urma nu ma impresioneaza nimic din muza din ziua de aza. Good night!

| Intruder19 a răspuns:

Este o melodie de sezon, o sa se duca cum s-au dus Roa - Ne Place, Don Omar - Danca Cuduro si multe altele

| adisuper a răspuns:

Nea,nu prea mă interesează deja este stresant să o auzi non stop.

| aaluuy4 a răspuns:

NU. ma innebuneste melodia asta, o aud peste tot... De-ar iesi mai repede din top.

| pink425 a răspuns:

Asta arata ca un hit a ajuns sa se faca din 3 cuvinte. unde sunt melodiile care erau odata, andra, asia, 3sud est, animal-x etc. unde sunt melodiile cu care am crescut? acum ascultam toate gunoaiele care ne plac putin cum suna, si app asculta melodia in romana si o sa observi ca toata melodia e un singur vers repetat de ``N`` ori!

| denisuk12 a răspuns:

Da,da,da,da

| Lightning1997 a răspuns:

Nu,aia nu e melodie
cele din anii 80, 90 alea vechi sunt piese adevarate

| Mangustă a răspuns:

Dafuq happened with real music?! straight face

| 0099 a răspuns:

Daaa mai ales de Michel :X

| Crucified a răspuns:

Nu.