Da :D Si e si pe locul 1 :D
http://www.kissfm.ro/fresh-top-40/
Mult noroc in continuare lui Michael Telo! Salut!
DA este cunoscuta in toate tarile, si are multe versiuni.Mie una imi place melodia, dar nu mor dupa ea.
Bună!
Da, e adevărat că e o melodie faimoasă; dar mie nu îmi prea place. .
Sa vedem cine o mai fredoneaza peste cativa ani,cantecele adevarate raman (ex. Witney Huston, Michael Jackson, Madonna etc ) au melodii nemuritoare
Eu o urasc nu mai scap de ea domane peste tooot merg cu castile in urechi ca sa nu o aud prin ratb-uri dar se va duce k e o melodie de sezon
Da, interesanta dar pe mine nu ma impresionaza...pana la urma nu ma impresioneaza nimic din muza din ziua de aza. Good night!
Este o melodie de sezon, o sa se duca cum s-au dus Roa - Ne Place, Don Omar - Danca Cuduro si multe altele
NU. ma innebuneste melodia asta, o aud peste tot... De-ar iesi mai repede din top.
Asta arata ca un hit a ajuns sa se faca din 3 cuvinte. unde sunt melodiile care erau odata, andra, asia, 3sud est, animal-x etc. unde sunt melodiile cu care am crescut? acum ascultam toate gunoaiele care ne plac putin cum suna, si app asculta melodia in romana si o sa observi ca toata melodia e un singur vers repetat de ``N`` ori!
tibi2000 întreabă: