Am avut si eu vacante in care nu aveam timp de nimic. Daca s-au dat teme inseamna ca este nevoie de ele. Stiu ca e frustrant dar trebuie facut si asta. Spune mersi ca nu esti in sesiune ca aici e de invatat. Daca ai face asta ai spune ca acele teme sunt joaca de copii.
. Tudor, nu realizezi, cat bine iti pot face aceste teme. (probabil ca esti la scoala generala). N-ai greseli de ortografie, si pe deasupra ai si un vocabular ceva mai elevat. Bravo, fa-ti temele in continuare, si nu te mai plange! Altii de varsta ta, habar n-au sa lege doua cuvinte.
Si, ca sa ti-o dau asa de sfarsit : Eu n-am avut deloc teme! Da' m-am plictisit groaznic, daca ma gandesc mai bine, nu-i chiar asa rau sa faci teme.
Tudore, asta`i viata. Si la serviciu, cand prinzi o zi de liber, s`ar putea sa te sune bossu` sa iti spuna ca are nevoie de tine la munci. La scoala faci doar incalzirea pentru ce va urma mai departe
Nici mie nu mi se pare corect. Sunt in clasa a 6-a, iar diriga ne-a dat de citit o carte intreaga de 349 de pagini pe aceasta vacanta si ne-a mai dat si sa facem niste exercitii de analizat pronumele din manual. O vacanta mi s-ar parea corect sa fie pentru libertate, recreere. Cand stiu cate teme am imi piere si cheful de a ma mai bucura de vacanta.Si uite asa se face duminica.am citit numai 60 de pagini si afara ninge Astazi(e trecut de 00:00) am sa ma duc la sanius.Suntem copii, doar nu ne-o obliga sa lipsim de la o zi plina de zapada pentru o tema. Sper sa ma inteleaga dna diriginta.
NU
Si eu am la romana de analizt cuvintele dintr-o poezie de 4 strofe cu versuri dinalea lungi.
La mate 20 de exerciti!
Ai dreptate!
Pfoai eu am o gramada de scris si inca nu m-am apucat maine daca fac ceva la mate sau ...vad eu la ce dar NU fac totul. ce doamne iarta'ma doar nu e prost profuesorul sa verifice la tema 20 de pagini a cate 30 de elevi. sunt TAMPITI!
Nu e vorba de placere, daca vrei sa devi responsabil e mai bine bine sa le faci nici noua nu ne place munca sau scoala dar inveti lucruri folositoare si totodata inveti lucruri noi, cat despre teme ma rezerv!
Pff...eu am putin mai mult decat Andreea.Doamne,o prietena de-a mea zice cand o intreb la tel. unde e zice ca e la „penitenciar" are dreptate, ce dracu, asta e vacnta sau ce drac? wtf e sambata seara sim mai am la mate inca 15 ex,, cred ca mai fac decat 5 ex., ma apucai sa fac acum ceva. timp doua ex. si imi lua mmmm... aproape o ora, wtf?
Mi nu mi. a dat nimic(cred) dar daca imi dadea imi faceam jumatate ca nu ne verifica oricum la toate materile:-P