Nu are de-ce sa iti fie(daca stii sa faci).si eu dau maine test si nu-mi fac nici o grija, rezolv eu testul(bine eu sunt baiat, fetelor de obicei le e mai frica)presupun ca esti fata...
Este normal sa-ti fie frica. Omul care isi invinge teama este mai apreciat decat unul care nu are nici o teama. Ca sa scapi de asta ar trebui sa faci niste exercitii, sa te rogi si mai ales sa te gandesti ca stii. Daca treci peste teama asta acum nu o sa ai probleme mai incolo? O sa vina bacul, facultatea si serviciul, trebuie sa te obisnuiesti. Incearca sa te gandesti ca esti puternica si poti sa faci tot ce iti doresti. BAFTA si nota mare!
Va multumesc pentru parerile voastre care sper sa ma ajute! Si sper sa iau o nota buna.
Daca inveti, nu o sa mai ai acea teama asa mare. incearca sa inveti din tot ce ati facut, adica din ce v-a spus ca dati test, si atunci nu iti va mai fi teama baftaa >
Invata si nu iti fie frica daca te concentrezi bine o sa iei o nota mare eu te cred si eu sunt bata la mate dar am invatat am facut teste pe net si am reusit sa iau 10 la teza si sunt doar clasa 5 prima mea teza la mate am luat 10 funda?
Nu iti fie frica si invata tot ce ai nevoie ce crezi si fa teste pe net pentru ca te ajuta eu am luat nota mare la prima mea teza fiindca mam concentrat ma odihnit si am crezut in dumnezeu. FUNDA?
Eu cand dau teste mor de frica.pana la urma am descoperit ca daca nu iti faci atatea griji, si daca iei totul ca pe ceva normal nu se intampla nimic.fie ce o fi: asa trebuie sa gandesti.Succes!
Pur si simplu. spuneti in gandul tau "Voi reusi,iau nota mare, o sa stiu tot", invata foarte bine si ai sa vezi rezultatul
Stiu cum e Incearca sa faci mai multe exercitii unde stii ca nu te descurci si O rugaciune nu strica Mai repeta Repetitia e mama invataturii Un ex din fiecare si sigur vei lua 10! Bafta