Cel mai mult imi place 'Love the way you lie' dar din nefericire nu e pe lista. Dintre cele enumerate de tine aleg 'Te amo' cu siguranta! Iubesc versurile! Sunt asa de triste dar atat pasionale si frumoase! Trebuie sa recunosc ca Vocea Rihannei e una speciala si se armonizeaza perfect cu muzica.De ce imi mai place 'Te amo'? Simpluin cauza videoclipului.'Te infierbanta' iar locurile alese pentru filmari sunt...impresionante chiar
A! Si inca ceva! Sa fim seriosi ca aceasta melodie e cu adevarat buna.Rar mai vezi asa ceva pe la televizor
Sa vedem...deci esti fan Rihanna.si eu ca sa primesc funda ar trebui sa iti fac o compozitie cat mai lunga despre unul din cantecele tale preferate, asta in cazul in care iti impartasesc opiniile despre ea.
Rihanna este o artista talentata si foarte frumoasa. Are un stil unic care inspira multi tineri.
Melodia mea preferata este "pon the replay" si nu se afla, din pacate pe lista ta... dar o sa iti argumentez de ce nu imi plac celelalte.
"te amo" e frumoasa dar nu suficient de buna ca sa imi doresc sa o mai ascult o data dupa ce am auzit refrenul; "Rude boy" are niste versuri stupide si deja mi se face rau de cate ori am auzit-o la radio si in multe alte locuri... iar "break it of" imi place doar pentru ca este featuring Sean Paul.
Pai, imi place mult melodia Rihanna-Te Amo pentru ca e melodia pe care am dansat pentru prima data cu prietena mea.Hmmm...Rude Boy mi se pare foarte naspa.Deci raman la Rihanna-Te Amo.
Imi place Te amo!
Si de ce lung?
Nu fac povesti, imi place pentru simplu fapt ca imi place!
Mie imi place Break it off. Vreti sa stiti cate ceva despre Rihanna? Atunci sa incepem. Dar inainte de toate eu am luat chestiile astea din revista bravo. Cei care citesc revista bravo stiu de asta dar cei care nu o citesc vor afla acum.In revista zice ca Rihanna este curtata de trei barbati.
Primul nu mai are sanse la inima Rihhanei.Stiti de ce? Fiindca acesta i-a dat o bataie zdravana care a dus-o direct in spital.Nu stim de ce a batut-o dar regretele nu mai rezolva nimic de data asta. Mie mi se pare si normal.Cum sa iubesti un om care te-a bagat in spital?
Al doilea este foarte apropiat de Rihanna.Presa zicea ca sunt un cuplu dar ea a confirmat ca sunt doar prieteni. El asteapta ca Rihanna sa fie din nou singura, iar el sa poata trece la "atac'. Adica sa fie un cuplu.Asta este planul sau.
Al treilea a reusit sa ii cucereasca inima Rihannei si presa a confirmat ca relatia lor merge destul de bine."Ne intelegem foarte bine.Totul merge bine intre noi."zise Rihanna.Se pare ca al treilea a castigat de data asta. Dar cine stie ce o sa se mai intample.Cam atat scrie.Cred ca te-am informat destul cu chestia asta. Funda?
selle111_3756 întreabă:
Numai e:) întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: