anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mos craciun exista? si mos nicolae?

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Dalaughing.
Astia te mint.big grin
Mos Craciun si Mos Nicolae exista, chiar daca nu sunt persoane in carne si oase, ei exista in mintile si inimile a milioane de copii care ii asteapta cu sufletul la gura.

68 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos nicolae este un duh[sfant]iar mos craciun exizta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragilor cred a suntem de mari ca sa ne dam seama ca nu exisa eu am32 de ani si am pus cadori azi dimineata sub brad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mosul exista e doar un spirit care le spune parintilor ce sa le ia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos Craciun---- Acel batran care i-a taiat mainile sotiei sale, ca i-a primit pe Domnul Nostru Iisus Hristos si pe Fecioara Maria in casa sa.Acel Batran era Mos Craciun. Fecioara Maria fazando cu lacrimile in ochi cu plansetul de durere, Sotia Mosului i-a atins picioarele Fecioarei Maria.In clipa aceea Partenera Batranului i-a fost redate mainile, dar erau din aur.Mos Craciun vazand aceea minune i-a primit in casa lui si a promis ca va fi mai milos si mai bun.De atunci Mos Craciun daruieste cadouri copiilor
Mos Nicolae----- Sf.Nicolae
Copii nu sarbatoriti ziua cadourilor ziua darurilor de la parintii vostri, sarbatoriti ziua "Nasteri Domnului". Chiar daca Mos Craciun si cu Mos Nicolae exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca mos craciun si mos nicolae exista pentru ca sunt parinti... te intreaba ce vrei de mos craciun sau mos nicolae si se duce la cumparaturi si iti cumpara ce ai zis ca vrei de la mos craciun sau mos nicoale

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos nicolaie nu exista. E o legenda copii...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. exista l-am vazut de doua ori prima data eram in masina si i-am spus tatei sa opreasca si amvorbit cu el a doua l-am vazut intr-o curte in plus de ce ne-ar pune sa credem in mos craciun sau nicolae. exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu cred ca exista

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu cred in mos nicolae si in mos craciun. nu conteaza ce cred alti noi trebuie sa fiim cumintisi sa ne curatam ghetutele si sa le punem la geam. asa ca dragii mei eu am 10 ani si sunt din cluj napoca.pe curand

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred in mos nicolae fiindca anul trecut de mos nicolae parintii mei n-au fost la cumparaturi si eram toata familia canda a venit mos nicolae dar de mos craciun nu stiu ce sa zic ca l-am vazut cand eram mica. dar nu imi pierd speranta ca exista.si daca nu ar exista eu tot asi crede in el ca milioanele de copii care il asteapta cu sufletele la gura. astazi e mos nicolae si parintii mei nu au fost la cumparaturi.anul acesta o sa aflu daca exista sau nu!cryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca exista dar este in mintea copiilor si asta este bine deoarece este spirit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da cu sens opus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In ceva tara rece laponia sau ceva de genu este un om ce are multi reni si umbla imbracat in rosu are barba si ochelarii cred ca de acolo vine povestea cu mosu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da da da da da da da da da da da da da da da da da da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, exista spiritul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sun parintii i-am prins cand imi puneau cadoul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred in niciunul din astea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.

chiar daca nu sunt trupuri si spirite

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, exista amundoitongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca exista dar cred totusi ca e un spirit in acum 1 an eram toti in casa si noi avem 4 chei la apartament si lipsea una si m-am prins ca i-a dat cheaa unei prietene de fam. si ea le-a pus deci e sigur ca nu ex. dar spirit poate id meu e andasorinbests

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunteti prosti ba exista

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da el exista pentru ca numai el stie ce isi doresc copii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mos craciun nu, mos niculae nu ca asa se zice numa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista; deoarece Mos Craciun este tatal si mama ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista mos Craciun pentru ca mos Craciun este mama si tatal tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prostilor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da exista logik ca daca nu ar mai exista nu ar mai veni cu chestia cu kadourile si numai vb de mos craciun sau mos nicolae dar oricum iar daca mos craciun si mos nicolae sunt parinti nostri trebuie doar sa crezi in suflet ca exista

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine vrea idul asta anagbl2000

Întrebări similare