Da.
Astia te mint.
Mos Craciun si Mos Nicolae exista, chiar daca nu sunt persoane in carne si oase, ei exista in mintile si inimile a milioane de copii care ii asteapta cu sufletul la gura.
Mos Craciun---- Acel batran care i-a taiat mainile sotiei sale, ca i-a primit pe Domnul Nostru Iisus Hristos si pe Fecioara Maria in casa sa.Acel Batran era Mos Craciun. Fecioara Maria fazando cu lacrimile in ochi cu plansetul de durere, Sotia Mosului i-a atins picioarele Fecioarei Maria.In clipa aceea Partenera Batranului i-a fost redate mainile, dar erau din aur.Mos Craciun vazand aceea minune i-a primit in casa lui si a promis ca va fi mai milos si mai bun.De atunci Mos Craciun daruieste cadouri copiilor
Mos Nicolae----- Sf.Nicolae
Copii nu sarbatoriti ziua cadourilor ziua darurilor de la parintii vostri, sarbatoriti ziua "Nasteri Domnului". Chiar daca Mos Craciun si cu Mos Nicolae exista.
Eu cred in mos nicolae fiindca anul trecut de mos nicolae parintii mei n-au fost la cumparaturi si eram toata familia canda a venit mos nicolae dar de mos craciun nu stiu ce sa zic ca l-am vazut cand eram mica. dar nu imi pierd speranta ca exista.si daca nu ar exista eu tot asi crede in el ca milioanele de copii care il asteapta cu sufletele la gura. astazi e mos nicolae si parintii mei nu au fost la cumparaturi.anul acesta o sa aflu daca exista sau nu!
anonim_4396 întreabă: