| AvalohAlyn a întrebat:

Motive sa fii fericit. Care sunt?

Răspuns Câştigător
| kathessa a răspuns:

Stii, circula un email de genul... Daca ai ceva bani in buzunar, daca stii sa citesti, ai acces la un computer, ai parintii vii si inca impreuna, ai un acoperis deasupra capului, ai o religie si nimeni nu te impiedica sa te manifesti... Si eu as mai adauga: esti sanatos, ai doua miini si doua picioare functionale, un creier care proceseaza la capacitate maxima..., cel putin o persoana pe lumea asta care te iubeste... ATUNCI NU AI VOIE SA FII NEFERICIT.
Poti face orice, poti avea orice. Incearca.

22 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o familie toti sunt sanatosi.am un serviciu inca si eu si sotia.sunt fericit.

| eek a răspuns:

Ciocolata cu alune
iubirea
ploaia
curcubeul
cadourile
prietenii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sanatatea, familia si obiectivele atinse.

| Haydee a răspuns:

Sunt fericita deoarece Dumnezeu ma pazestebig grin

nony
| nony a răspuns:

Ar trebui sa urma exemplul lui Bula.
Cand il intreaba profesoara: Bula, ce iti mai lipseste in viata?
R: Nimic, avem de toate
Cum asa.
R: Aseara sora mea de 14 ani a venit la tata si i-a zis: Sunt insarcinatá.si tata a zis. ASTA NE MAI LIPSEA.winking
Fericirea este relativa, fiecare om are o perceptie personala a fericirei.Cu ce te consideri tu fericit, celalalt se considera nefericit.

| Flav a răspuns:

Sunt sanatos.
Am o familie unita si plina de iubire.
Ce altceva imi mai pot dori?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@haydee - nu te pazesc, ca daca alegi sa treci strada si te accidenteaza unu', nu te imping eu.
Eu sunt fericit pentru ca sunt sanatos, am maini, picioare, creier intregi, iubesc si sunt iubit, ai mei sunt sanatosi, muncesc. Sunt fericit entru ca pot sa ma bucur de soare si de natura, ca pot sa citesc si sa ma cert, ca pot sa alerg si sa respir, ca zambesc (si inca foarte sexos), ca ma iubeste femeile (dar sa nu auda nevasta-mea), ca pun intrebari provocatoare (in ce sens vreti voi), ca nu sunt prost, ca sunt bun, ca imi pasa de ceilalti, ca exista ciocolata si carne de pui, ca nevasta-mea imi zambeste in fiecare zi si ca fratele meu mi-ar da inima daca as avea nevoie de ea, insa nu imi va trebui niciodata.
Si mai sunt inca 289 de motive, dar nu le insir aici, ca si-asa sunt plictisitor.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am o familie mare, unita, toti suntem sanatosi, am toate motivele sa fiu fericita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa siiguuuur ca daaa.Tocmai am luat pensia de veteran al primului razboi mondial si o s-o fac praf cu fetitele la cazinou pe malul marii.Care mai ia parte la fericirea mea?

| Misterious a răspuns:

Momentan nu am niciun motiv... happy sau ba da mai am tigari. laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Multe happylove struck
Sunt sanatoasa, am o familie unita, parintii mei m-au ajutat mereu si mi-au dat libertatea de care am nevoie.big grin
Am note bune la scoala, fara macar sa ma chinui prea mult.Asta pentru ca imi intra foarte repede in cap.big grinMai am eu perioade in care nu prea am chef de invatat, dar pana la urma trec si peste asta big grin
Am prieteni adevarati pe care pot sa ma bazez oricand si cu care ma inteleg foarte bine.
Fiecare om trece in viata prin unele etape mai putin placute, insa cu incredere poti trece peste oricewinking

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sunt multe motive sa fii fericit. Primul este faptul ca traiesti, apoi ca esti sanatos, ca ai cel putin o persoana sau doua care te iubesc, ca iubesti la randul tau cateva persoane, ca ai prieteni etc.

| psiholoaga a răspuns:

Harciog, era o invitatie?tongue
Eu sunt fericita pentru ca sunt aproape sanatoasa, am un job care, culmea, imi si place, am timp liber sa il folosesc dupa bunul plac, am pe cineva care ma iubeste si, mai mult de atat, ma suporta zi de zi, am un salariu ok si pot sa ma intretin singura, pot sa vad, sunt capabila sa simt, pot asimila informatii si pot comunica real cu fiintele si nefiintele din jurul meu, pot gati, am bani de prezervative, am internet cu viteza ok. Ce sa mai! Am o sumedenie de motive!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psihi dar treaba cu suportatul e suuuperrr. Iti admir sinceritatea.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Orice poate fi un motiv de a zambi. De a fi fericit? Hmmm...intrebare "pretentioasa".

Eu sunt fericita cand trec de depresii cu bine.

| Haydee a răspuns:

Nu stiu de ce dar presimtiam ca vei raspunde @dumnezeu(Doamne, nici nu ar trebui sa te numesc asa)...stiai ca nu e vorba de tine...of...de ce trebuie tot timpul sa-ti bati joc de El?

| Elena_1106 a răspuns:

Lucrurile care te fac fericit ti le gasesti in inima acolo undeva in adancul sufletului, trebuie numai sa cauti.Cum ''mama'' este un cuvant special la fel este si ''ferecire'' nu poti spune asta la orice lucru care ti se intampla decat la lucrurile speciale care te bucura enorm, atunci esti cu adevarat fericita. Ferecirea este ce vrei tu sa crezi dar ea este pe dinafara, pe dinauntru este ''FERICIREA''

Pooooooooooooooooooooopyk
LINA

| Elena_1106 a răspuns:

Cea mai frumoasa fericire este DRAGOSTEA!

| AvalohAlyn explică:

Oricum am ramas uimit ca un asa om si-a pus un asa nume....In lume trebuie sa existe si oameni fara creier ...ca sa facem echilibrul...

| emima a răspuns:

Poi esti fericit atunci cand ty se indeplinesc toate dorintele tale

| giuliahouse a răspuns:

Sa iubesti si sa fii iubit...

| alabala_4392 a răspuns:

In fiecare zi gasesc motive de a fi fericita. Sunt fericita ca azi m-am trezit. Suna bizar, dar daca nu ma mai trezeam? Poti sa gasesti motive de a zambi si de a fi fericita in orice lucru, trebuie doar sa-ti doresti cu adevarat. Fericirea se ascunde in lucrurile marunte. Fericirea sta intr-o plimbare cu bicicleta, in muzica preferata, intr-o discutie interesanta cu prietenii, in razele de soare, in picaturile de ploaie, intr-un suras voios de copil.