Nu toate tampeniile scrise pe internet sunt adevarate!
Asta nu inseamna ca daca stai prea mult la calculator chiorasti obligatoriu.
Cum da Dumnezeu asa cade!
Depinde si de calculator, si de culorile calculatorului daca se vede aiurea normal ca o sa stai sa te chiorasti acolo in monitor si-o sa-ti strici ochii, daca stai relaxat la el nu patesti nimic.
Da e adevarat. Dar conteaza si cat stai la calculator daca stai de dimineata pana seara normal ca te afecteaza.Pentru ca stai multe ore in sir numai cu capul in calculator.
Asta nu iti face bine.Eu am calculator de 2 ani si net de 1 si stau max 3 4 ore pe el dar mai fac si pauze ies afara sau altceva ...Deci in concluzie te afecteaza daca stai mult mult daca nu nu te afecteaza dar daca esti afectat se vede in timp nu imediat. Sper ca te-am ajutat .
Eu am calculator de 8 ani, iar net de 7 si despre asta, vad foarte bine si nu am nicio problema. Bine, ca nu exagerez stau maxim 3 / 4 ore la pc, nu stau de dimineata pana seara. Si ar fi bine sa nu exagerezi nici tu si inca ceva: nu mai cred tot ce spune lumea! Pa, pa :*
Incearca sa stai totusi mai putin la calculator. De fapt toti sunt afectati, dar unii mai devreme altii mai tarziu, unii mai mult altii mai putin; Fii mai prudent, pentru ca nu ai de unde sa stii din ce categorie faci parte!
girllll întreabă: