| francesca89 a întrebat:

N'am stiut la ce cat. sa pun chestia asta, asa ca am pus'o la "timp liber".
Deci mai sunt cateva ore si va cadea satelitul UARS exact aici, in nordul Italiei, exact aici unde sunt, in regiunea Emilia Romagna sad. Ce se poate intampla? nu ca mi'e frica dar nu'mi dau seama cum va fi.

9 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

In caz ca se intampla ceva sa stii ca eu te-am iubit in secret. Pe bune. E 2 dimineata, nu te astepta la ceva mai elevat.

| MMihai a răspuns:

Nu am știut că locuiești în Italia.
Ce lucrezi acolo?
Tu ai făcut facultate în România sau numai liceu?
Bine dacă ai 21-22 de ani nici nu aveai când să faci facultate în România.
De ce crezi că neapărat va cădea în capul tău?
Poate cade la 250 de metrii alături de tine și tu scapi.
Dacă se desface în bucăți, înainte de cădere, pericolul va fi mai mic, că fiecare bucată va lua foc, și nu vine ca un bolovan de 5-10 t.

| francesca89 explică (pentru MMihai):

laughing am spus ca mi'e frica,ca'mi va cadea in cap? nu stiu doar ce se intampla in situatii de genul asta.Iar in ceea ce priveste facultatea,nu, n'am facut'o.
Pana acum am avut locuri de munca temporare, la munte in hotel si la ingrijit batrani.se gasesc greu locuri de munca.

| MMihai a răspuns:

Poate ar fi bine să te întorci în România, să faci o facultate adevărată și un masterat, și apoi pe fruntea ta să scrie Australia sau Noua Zeelandă.
Cred că în Italia nu ai nici o șansă să faci o facultate gratuită.
Nu ai cum să te ferești de bucăți de satelit, că vin cu o viteză mult prea mare, și vor funcționa ca niște bombe.
Astă noapte, eu i-am cerut lui Dumnezeu, să nu îți cadă, tocmai ție, bucăți de satelit "în cap", motivat de faptul că ești o femeie frumoasă și de treabă, dar nu știu dacă a fost pe fază, să îmi asculte solicitarea.
Sper că a fost!

| francesca89 explică (pentru MMihai):

laughing multumesc.
N'as vrea sa ma duc in Australia,e mult prea departe, si asa imi vad familia rar(a trecut deja un an)daca m'as si muta pe alt continent, nu stiu.Bine,normal ar fi sa ma gandesc la viitorul meu,dar si asa mi'e foarte greu.
In ceea ce priveste scoala,pai,imi place industria hoteliera,nu iti trebuie nu stiu ce studii, oricum am terminat turismul si stiu cate ceva, am si un pic de experienta si vorbesc 5 limbi,deci cred ca ma descurc, dar de la camerista la un post mai bun, e un drum cam lung

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

1. Bucatile desprinse din satelit vor arde in atmosfera.
2. E un amarat de satelit nu e asteroid, nu e statie spatiala!
3. Are doar vreo 5-6 tone.
4. Daca e de "speriat" autoritatile vor evacua zona impactului.

Iti amintesti de MIR? well, va fi ceva asemanator.

| JajaAliensHere a răspuns:

Am vazut si eu la stiri si din cate am inteles, satelitul are 6 tone, insa nu va cadea in intregime, ci in bucati si cel mult poate cadea in capul cuiva. Nu exista nici un pericol, doar daca nu il atinge persoana respectiva. big grin

| romichete a răspuns:

Pai cica cetatenii de etnie roma au dus la fier vechi satelitul inainte sa intre pe orbita