Pai invata sa traiesti clipa, chiar daca cei dragi nu's de fata
e adevarat. de f multe ori viata nu e corecta, oamenii nu sunt corecti, nimic nu mai e corect,. mai ales cand suntem suparati
in mare parte da, de multe ori tu iti faci viata cu mana ta, tu iei decizile cele mai importante,., dar uneori nu prea ai ce sa faci in privinta vietii tale,...
si ce'are daca esti singura? bea acolo o bere, ii revelionu -oricum pentru multi nu e o zi asa importanta, pana la urma doar trecem in alt an,-asculta niste muzica buna, poti dansa si singura, stai aici cu noi pe TPU,. iti mai petreci vremea pe net, cauti un film bun si te gandesti la noul an cu speranta ca va fi mai frumos
incearca sa-ti cauti si prieteni, desi in ziua de azi f greu iti faci prieteni adevarati
Pana la urma ce e revelionul o zi simpla. E bine daca nu-ti petreci majoritatea zilelor singura.atunci e mai grav.Toti trebuie sa ne petrecem zilele alaturi de familie si nu alaturi de altcineva, parerea mea, in familie te-ai nascut, in familie mori, familia nu te uita, familia te pomeneste.La multi ani!
In mod sigur ar mai fi existat o alternativa la singuratate.Sunt insa oameni care au voluptatea suferintei.
Mira, nu exagera de dragul unor cuvinte. Este adevarat ca viata ti-o faci tu, dar in raport cu evenimentele din exterior.
Asa este. Viata ti'o faci tu.
Priveste partea buna: si eu sunt singur in casa cu sticla de whisky dar ma bucur!
Asta fac eu acum si asa am petrecut si aseara. mi se pare corecta ultima afirmatie. si da, asa este! aici eu am gresit, dar am iesit cu o prietena aseara vreo 2 ore si mi-am dat seama ca este mult mai misto sa stau acasa, cu paharu langa mine si ascultand muzica. Mie mi se pare super, si vezi de treaba, avem noi timp de distraciiiii! Viata inca nu s-a terminat.
Cam asa ceva, tu iti faci viata in sens ca tu iei decizii pentru tine, dar demulte ori nu te poti pune cu destinul orice nu ai face, dar nici eu nu am pe nimeni drag aproape, toti sunt in afara tarii, eu am ramas sa invat si demulte ori regret nespus, dar dupa ploaie vine si soarele crede-ma, asa ca ia-ti viata in miine si fii tare.Succes.Curaj.Numai bine.
EstiFericitaSauTrista întreabă: