anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

N'seara TPU! Spuneti-mi ceva de facut interesant pe net. Inafara de facebook, seriale, mess si sa ascult muzica. Ceva interesant gen teste de logica, de personalitate, chestii despre naruto foarte interesante, orice! As vrea sa-mi dati linkurile daca se poate. Cel mai bun funda si restul vosturi! :*

17 răspunsuri:
| ElenaGilb3rt a răspuns:

Cam asta e si problema mea, dar cu intrebarea ta, mi-am adus aminte de o modalitate buna de a imi petrece timpul pe internet, invatand ceva. :)
Ce ai zice de site-ul www.conquiztador.ro, banuiesc ca il stii dar in caz de nu stii, este un site cu intrebari de cultura generala iar tu concurezi impotriva altor romani, online.
O seara placuta in continuare;)

| NoShit a răspuns:

Eu zic sa iesi la o plimbare in parc, cel mai bine.

| QueenBey a răspuns (pentru NoShit):

Sigur! La ora 1 voi iesi in parc! Acum ma imbrac laughing (nu o lua in nume de rau)

| NoShit a răspuns (pentru QueenBey):

Why not? mie-mi plac plimbarile nocturne; e liniste, e fara cocalari. smug

| QueenBey a răspuns (pentru NoShit):

De fapt la mine in oras atunci e vremea lor laughing (adica a cocalarilor)

| AnonyMess a răspuns (pentru NoShit):

Yey nici eu nu suport cocalariii :X Io e Rapper Cum prind Cocalar il fwt in cur :X

| irbis a răspuns:

Incearca 9gag.

| iKeel a răspuns:

Îţi poţi pierde timpul pe :

Google Gravity

Google Sphere

ragete.com ( Aici stau eu cel mai mult )

Sau Zerg Rush...

Te poţi uita la anime gen : Naruto shippuden ep 1. Până acum s-au făcut 270 de episoade, deci o să-ţi ocupe timpul, eu normal intru pe un joc '' Club Marian '', o să devii dependent/ă de el.

| lumy4u a răspuns:

Http://www.conquiztador.ro/ incearca, o sa iti placa

| DushulRece a răspuns:

Chestii despre naruto doamne... Da chestii despre cultura si civilizatie, carti, fotografie n-ai avea nevoie nu? De aia e rata asta buna la BAC

| QueenBey a răspuns (pentru DushulRece):

Nu ti-am cerut nici o parere despre intrebarea mea, ti-am cerut altceva, te rog sa citesti din nou intrebarea, ma poti ajuta bine, nu, dispari! Lasa-ma tu pe mine cu bacul ca numai ce am intrat la liceu si nu-mi fac probleme asa ca valea! :* Sau ce? Ar trebuie sa ma pun pe invatat la bac in vara asta? laughing

| DushulRece a răspuns (pentru QueenBey):

Ce valea ma soarece? esti a 9-a si te plictisesti te pomenesti. Cand o sa ai 27 de ani si o sa lucrezi in domeniul juridic poti sa ai aere, pana atunci, prostiile tale de teste, si daca o sa prinzi 12 clase sa zici mersi, la inteligenta ta

| QueenBey a răspuns (pentru DushulRece):

rolling on the floor ohhh, tu ala destept rau. Deja ti-ai aratat prea multa prostie pe aici. Dispari! Sti tu cat de inteligenta sunt eu? Traiesti cu mine in casa cumva si nu stiu eu? laughing Auzi la el sa zic mersi daca prind 12 clase rolling on the floor cat tupeu jegos. Este problema mea ce fac, cand fac, cum fac si nu te priveste. De aia n-o sa poti dormi tu noaptea ca nu voi face eu 12 clase? Mars am zis! Te rog sa nu te mai amesteci in ce fac altii, adica ce fac eu ca de restul nu ma priveste! Asa ca da-ti foc si stinge-te cu benzina! Aaa, si te rog nu te mai chinui sa imi raspunzi, imi pierd timpul cu ratati ca tine. Omule inteleg sa te intereseze scoala mult si pe mine ma intereseaza de aia am intrat la mine in oras a 13-a la mate-info straight face nu cred ca ar trebui sa-mi fac probleme ca nu iau bacul doar nu o sa ma las dintr-o data, dar, fratieee, e vara, am intrat unde am vrut, ma doare in cot si daca pica luna! Si am incheiat subiectul asta!

| DushulRece a răspuns (pentru QueenBey):

A 13-a si vorbesti asa? laughing in ce oras, buhusi? mai esti si fata... ce trist

| AndBog a răspuns (pentru QueenBey):

laughing

| bmerry a răspuns:

Pai daca e de teste de logica, poti incerca conquiztadorul. Cand te plictisesti, iti poti pierde timpul pe 9GAG,pe tumblr sau pe weheartit, cu siguranta gasesti si acolo ceva cu Naruto. Daca vrei sa-l desenezi, chiar, pe Naruto, mergi pe desenatori.ro
Sper ca ti-am fost defolos! Pace! happy

| QueenBey a răspuns:

Asaaa... si altceva? Vreau multe chestiibatting eyelashes Oricum multumesc :*