Naruto pentru ca e pur si simplu mai tare.A avut un impact mult mai mare asupra mea si mi se pare ca te invata si niste lucruri chiar importante, cum ar fi prietenia si curajul.Acum lasand la o parte faptul ca e un anime, Naruto chiar e o persoana admirabila
Asa si acum partile tehnice...graficele mi se par mult mai reusite si plot-ul la fel.Bleach e ok si el ca nu e degeaba la fel de popular ca Naruto, da' na...
Bleach...are mai multa actiune si o poveste mai interesanta sunt atatea chestii complicate incat iti ia destul sa le intelegi. Naruto e de copii-ma uitam cand aveam 8 ani si imi dadeam seama de tot, dar a inceput sa ma plictiseasca. DEci...Bleach
Categoric Bleach, deoarece naruto e mai mult o lalaeala, adica mai mult dau amintiri decat actiune, in Bleach e mai multa actiune
Uite un mic studiu pe care l-am gasit pe un site
Bleach este:
68% actiune
22% amintiri nefolositoare
10% altele
naruto este:
30% actiune
60% amintiri nefolositoare
10%altele
Daca stai sa te gandesti si in timpul unei lupte mai ample, intrerup lupta de cel putin 7 ori cu amintirile lor inutile, pe cand in Bleach e actiune continua.
Nu e adevarat ca naruto are mai multe episoade deoarece Bleach este inca in desfasurare
Ca sa nu mai spunem ca efectele din Bleach sunt mult superioare celor din naruto, fa chiar tu diferenta, uitate atent la un obiect care se invarte in aer (sa zicem o sabie) la naruto se vad liniile alea in timp ce la Bleach se vede perfect, imi amintesc ca in nu stiu ce episod cand iia se duceau sa il salveze pe sasuke sau luptat cu unu cu abilitati de pamant, ila a scos o bucata plata de pamant si cand a aruncato in ei bucata aia a aparut ca un bolovan care se rostogoleste. e evident ca iia care au facut naruto nu stiu exact cum sa deseneze unele lucruri si pana la uma fac o prostie
Si pe deasupra Bleach e mai variat, zanpakuto, shikai, bankai, kido, shinigami, arrancari, hollow,
in timp ce in naruto sunt numa jutsuri si oameni.
Sper ca nu te-am plictisit, dar eu votez categoric cu Bleach
Sincer imi plac amandoua.
Dar aleg Naruto. De ce? Pentru ca in Naruto este vorba de Prietenie adevarata(ex: Scopul lui Naruto de al aduce pe Sasuke inapoi), Sacrificiu adevarat (ex: Toate sacrificiile care le-a facut Itachi pentru Sasuke), Iar in Bleach este vorba in majoritate numai de lupta.
Mie sincer bleach, are o poveste mai avansata ca naruto+ichigo mereu dobandeste la fel puteri noi si e un fel de calatorie interioara a lui.;
Naruto, pentru ca are mai multa actiune, sentimente si mai multe episoade :> Il vedem pe Naruto crescand, dobandind niste puteri uimitoare si batand inamici de neoprit. Si la Bleach m-am uitat pana pe la jumatatea serialului, dar nu e la fel de fain ca si Naruto. Daca vrei sa le vezi pe amandoua, uita-te aici : http://www.animekage.com/
P.S. un nou ep din Bleach apare Marti
un nou ep din Naruto Shippuden apare Joi
. Naruto e mai palpitant. Nu sti niciodata ce se poate intampla cu personajele principale;;)
Naruto. Chiar daca o lupta este intrerupta cu multe amintiri, este interesant. Cand in Naruto au intrat in razboi a fost numai lupta continua (fara amintiri) si de aceea am incetat sa ma mai uit.
Kanpeki întreabă: