Lucrurile rele ne afecteaza emotional in timp ce faptele bune nu fac acelasi lucru, sau cel putin nu cu aceeasi intensitate( arunci un "multam" pentru ca nu vrei sa pari cel mai primitiv dintre primitivi si cu asta s-a terminat).
Desigur, sunt si cei care te ajuta tot timpul pentru ca asta este natura lor, dar nu inseamna ca te va purta pe palme, uneori iti mai da drumul ca sa te lovesti de realitate (eu cel putin nu-l vad ca pe un lucru rau) suntem oameni printre oameni si cu toate aceste extrem de diferiti.De ce il ti minte? din cauza socului, imprevizibilului, devi impulsibil "Nu cred ca mi-ai facut asta, aveam inredere in tine...erai cea mai buna prietena/cel mai bun prieten"(si alte vorbe de duh)ca mai apoi sa-ti dai seama ca nici tu nu esti un sfant. Oamenii prin natura lor sunt egoisti (si cu asta cred ca am spus tot).
Impulsiv ...si mai am eu si alte greseli de tastare, dar asta era cireasa de pe tort.
Se spune ca binele se uita, in schimb raul e mai puternic si ramane.
astia suntem. nici tu poate nu iti mai amintesti cand un prieten a fost langa tine la greu, dar si acum te roade ca n-a vrut sa-ti imprumute nu stiu ce sau etc
Adelina_Sorana_1998 întreabă: