| ♥«´¨`•°..Pucca..°•´¨`»♥ a întrebat:

Neata, ce faceti? auziti, imi puteti recomanda niste carti, am 15 ani si sunt dornica sa citesc, am o singura problema: cartile sa nu fie plictisitoarestraight face

Răspuns Câştigător
| DiDi a răspuns:

Luna plina - Kelley Armstrong. Absolut superba, nu m-am oprit din citit vreo 4-5 ore. As vrea sa specific de asemenea ca nu sunt o impatimita a cititului de carti, dar cartea asta m-a atras in totalitate. Excelenta!happy

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru varsta ta iti recomand sa citesti:
-Romane SF - autori Jules Verne, Isaac Asimov, Frank Herbert, Orson Scott Card si altii.
-Romane politiste - autori Rodica Ojog-Brasoveanu, Georges Simenon, Agatha Christie, San Antonio, etc.
Daca iti place sa citesti vei vedea ca o sa te desparti greu de o carte dupa ce ai inceput.
Mie mi-au placut foarte mult cartile scrise de autorii de mai sus.
Lectura placuta.

| M' a răspuns:

Suflete pereche. Cecelia Ahern iti garantez ca nu e plictisitoare e sub forma de scrisori si mailuri, merita citita

| shtephie a răspuns:

Yo acum citesc"ocolul pamantului in 80 de zile" de jules verne :X
Toate cartile ale lui Jules Verne sunt superbe :X
Si I.L.Caragiale :X Imi plc cum trateaza personajele cu ironie:X
Mai e o carte "Cismigiu et Comp." de Grigore Bajenaru-in care povesteste cum a fost viata lui de elev in Lazar( superba carte)

| Fvn a răspuns:

Eu acum citesc Evadarea de la Auschwitz de Andrei Pogojev. E f tare cartea!

| basexcu a răspuns:

Catre culmile succesului -de pavel corut cartea asta iti schimba viata

| babyblue a răspuns:

Iti recomand sa citesti Dama cu camelii de ALEXANDRU DUMAS fiul. e foarte interesanta. Poti incerca si O calatorie spre centrul pamantului sau Goana dupa meteor...happy

| BuburuzZzu` a răspuns:

Mie mi-a placut mult Coliba unchiului Tom si Ultimul tarm
Cam ateatea imi aduc acum amintehappy
dai fundita pentru cele mai bune carti?

| aleeee a răspuns:

Povestile Vraciului
Amurg

| sidvicious a răspuns:

Ai citit vreodata ceva de Stephen King? Poti incerca Carrie si daca iti place poti citi Misery sau Pet Sematary.
A, si o colectie draguta: Pantalonii Calatori de Ann Brashares.[sunt patru carti in seria asta]

| Cartinca0199 a răspuns:

Iti recomand Cartea. twilight. E super am citit-o si eu! tongue

| ♥«´¨`•°..Pucca..°•´¨`»♥ explică:

Dap, dau fundita pentru cele mai bune carti, inca mai astept raspunsuri

| ♥«´¨`•°..Pucca..°•´¨`»♥ explică:

Multumesc de aceste raspunsurihappy e ff complicat cui sai dai o fundita, dar totusi am dato big grin inca o data multumesc tuturor