Luna plina - Kelley Armstrong. Absolut superba, nu m-am oprit din citit vreo 4-5 ore. As vrea sa specific de asemenea ca nu sunt o impatimita a cititului de carti, dar cartea asta m-a atras in totalitate. Excelenta!
Pentru varsta ta iti recomand sa citesti:
-Romane SF - autori Jules Verne, Isaac Asimov, Frank Herbert, Orson Scott Card si altii.
-Romane politiste - autori Rodica Ojog-Brasoveanu, Georges Simenon, Agatha Christie, San Antonio, etc.
Daca iti place sa citesti vei vedea ca o sa te desparti greu de o carte dupa ce ai inceput.
Mie mi-au placut foarte mult cartile scrise de autorii de mai sus.
Lectura placuta.
Suflete pereche. Cecelia Ahern iti garantez ca nu e plictisitoare e sub forma de scrisori si mailuri, merita citita
Yo acum citesc"ocolul pamantului in 80 de zile" de jules verne :X
Toate cartile ale lui Jules Verne sunt superbe :X
Si I.L.Caragiale :X Imi plc cum trateaza personajele cu ironie:X
Mai e o carte "Cismigiu et Comp." de Grigore Bajenaru-in care povesteste cum a fost viata lui de elev in Lazar( superba carte)
Iti recomand sa citesti Dama cu camelii de ALEXANDRU DUMAS fiul. e foarte interesanta. Poti incerca si O calatorie spre centrul pamantului sau Goana dupa meteor...
Mie mi-a placut mult Coliba unchiului Tom si Ultimul tarm
Cam ateatea imi aduc acum aminte
dai fundita pentru cele mai bune carti?
Ai citit vreodata ceva de Stephen King? Poti incerca Carrie si daca iti place poti citi Misery sau Pet Sematary.
A, si o colectie draguta: Pantalonii Calatori de Ann Brashares.[sunt patru carti in seria asta]
Dap, dau fundita pentru cele mai bune carti, inca mai astept raspunsuri
Multumesc de aceste raspunsuri e ff complicat cui sai dai o fundita, dar totusi am dato inca o data multumesc tuturor
Gascavio întreabă:
anonim_4396 întreabă: