| tpb a întrebat:

Neata,
De la ce inaltime poti sa sari fara sa te ranesti?
Funda + vot!

Răspuns Câştigător
| RoFilmeOnline a răspuns:

Cred ca asta depinde de persoana si de modul in care cazi. Nu cred ca e o inaltime standard

3 răspunsuri:
| moartetiganilor a răspuns:

Chiar 4 m...bine acum depinde pe ce cazi!

| DubPhizix a răspuns:

Depinde de forta care o ai in picioare, de greutate si cum aterizezi uitete pe youtube la clipuri ade freerun sau parkourwinking

| costin7 a răspuns:

Sall. eu am 11 ani, am 1, 65-67 si sa-ti d-au un exemplu:eu am cazut din copac de la un metru jumate si mi s-a rupt mana(deoarece m-am dus in mana).si odata am sarit de la inaltime de 3-4 m ca ma fugarea unul(in fine nu asta conteaza). ceea ce vreau sa spun este faptul ca poti sari si de la 15 metri dar trebuie sa ai fizicul pentru astfel de saritura.si mai conteaza cum sari.
eu tot timpul sar usor pe varfuri, dar niciodata in talpa, deoarece daca te lovesti in talpa, s-ar pute sa nu te mai inalti, in plus ca te doare.
picioarele nu trebuie incordate la maxim deoarece contactul cu pamantul va fi prea brusc si te vei rani. nu trebuie nici lasa-te moale ca asa iti rupi picioarele. undeva sa fie intre si sa fii pregatit sa le incordezi dupa ce atingi solul. Dar, chiar si un profesionist se loveste cand sare deoarece aceasta tine de impact. Si, daca cazi cu piciorul stramb de la 2 metri, in cel mai bun caz ai o entorsa usoara iar in cel mai grav caz te duci la spital cu piciorul in punga.happyhappy
dar nu ar merita sa sari de la o inaltime mare pentru a te da mare cu prietenii. daca vreii sa te dai mare fa asa: ia o creta si deseneaza pe strada:un metru, 2, 3, 4, 5, cati vrei tu.(dar sa masori ori cu pasul ori cu ruleta) si sariti de pe loc sa cu elan peste creta si care sare mai mult ii cel mai tare. Dar, daca sariti cu elan, ca sa fie mai distractiv sau mai extrem, sariti peste o balta, un bat, ceva. Sper ca te-am ajutat.

Întrebări similare