Am cascat in timpul orei de romana si diriga a aruncat cu markerul dupa mine in clasa.
sau
Doi colegi, o fata si un baiat se certau si fata i-a aruncat baiatului geanta la tomberonul din baia fetelor, iar baiatul i=a aruncat ei genta pe geam. Era vara asa ca a putut sa il recupereze.
Colegele mele se alergau una pe alta iar una dintre ele s-a dus in baie si a inchis usa. cealalta a incercat a o deschida si i-a dat o usa in cap celeilalte incat a cazut in gaura de la wc-u (aveam bai turcesti)si a cazut cu totul in treaba mare si cu cap si tot corpul.niciodata nu am sa uit intamplarea.cat am mai putut rade.
Vvai multe am avut dar la una n-am stiut se sa fac sa rad sau sa sa rad mai tare, am ales sa rad mai tare.M-am luat la bataie cu un baiat ca se dadea la una, iar ea il respingea si mi-a zis sa-l termin, dupa ce l-am rupt i-am dat una in 0ua si nu stiu sper ca o ramas ipotent, imi fine dupa o venit diriginta si i-am povestit tot si o zis ca nu ma pedepseste fiindaca si-o meritat-o. hahahafundita
A aruncat profa e romana cu creta dupa un coleg si i-a bagat-o in gura si ala canda scuipat creta i-a bagat-o altuia in gura. Nu uit toata viata