Salut, Gabriela
Daca vrei un caine dur, iti recomand un Pitbul, e foarte atent cu omul, chiar daca unii spun ca te omoara in casa. Poti alege si un bichon, jucaus, amuzant si rasfatat.
Buna, ce cauti acolo este barbat nu caine, glumesc poti lua Huksy sau ciobanesc german.
Boxer-ul este tot ce ai descris tu mai sus, ba chiar mai mult, crede-ma, eu am un boxer de 12 ani si mai loial, destept, jucaus, afectuos ca rasa asta nu am vazut. Ciobanescul e prea mare si lasa par, husky este incapatanat si naparleste de vreo 3 ori pe an. Daca vrei un ciuaua ori un bichon, nu o sa gasesti ce ai descris tu mai sus in vreunul din ei. Documenteaza-te despre rasa boxer sa te convingi.
Chow-Chow,e foarte amuzant si ascultator.Eu il pun in fata televizorului si poate sta ore intregi uitandu-se la desene animate.E adorabil cand o face!
Este o rasa foarte curata si careia ii place curatenia asa ca tot timpul are grija sa-si pastreze curat mediul in care traieste, nu vei avea batai de cap cu curatenia.E foarte usor de dresat si asculta de stapan.
In plus e unicul exemplar cu limba mov.Se imprieteneste foarte usor cu oamenii, copiii in special.
Deci, sper sa-ti placa. Funda?
Eu iti recomand un labrador, uite si o mica descriere: Prietenos, tandru si plin de viata, Labrador Retriever-ul a devenit unul din cei mai populari caini din Statele Unite. Pe plan istoric, aceasta rasa "sportiva" de talie mare a fost utilizata pentru vanarea si recuperarea pasarilor si, abia recent, acest caine a devenit cunoscut ca si caine de companie. Retriever-ul este extrem de aperciat datorita naturii sale sufletiste, accesibilitatii de a fi dresat si inteligentei.Labrador Retriever-ul a fost clasata a cea mai buna rasa a anului 2005, potrivit American Kennel Club.