Fi nepasatoare, dovedeste'i ca esti mult mai inteligenta ca ea si nu te cobori la nivelul ei, fa-o sa isi doreasca si ea sa fie ca tine... fa-o oarecum "invidioasa" pe tine, dupa care va veni singura sa fie prietena cu tine "prietena"asa prietene/i...succes! Si aici cu totii suntem prietenii tai...intreba vezi daca, cine este de pe inga tine de unde stai tu...si asa iti poti face prieteni...eu multi prieteni ii am dpa internet...bafta inca 1data!
Buna.
Poi invata si tu mai mult franceza, si ai sa vezi ca iti va fi de folos. Daca stii franceza, vorbeste cu ceilalti colegi in aceasta limba si ai sa te intelegi cu ei, vorbesti si cu alte fete.baga-te in grupul lor.imprieteneste-te cu ele
succes...
xoxo
Eu zic sa lasi lucrurile sa mearga mai departe sa fi indiferent sa nu mai iscodesti. de unde esti?
Precis aceasta jullia te-a vorbit de rau, renunta la ea poti sa-ti faci prietena si o persoana de alta nationalitate si pe urma ne ai pe noi aici pe net, daca vrei iti dau nr de tel, of ce singurica esti, lasa, ai calculatorul este cel mai bun prieten, o sa cresti o sa inveti mai bine limba, o sa adaptezi si o sa fie mai bine, pup.