Era un tip la mine pe strada pe care il placeam mult,da nu prea i atrageam atentia.
Intr-o zi eram grabita sa ma duc la scoala si chiar stresata si i trimiteam mesaj unei colege sa ma astepte si nefiind atenta am dat cu capu de semnu stopsi cand sa imi ridic capu tipu trecea pe langa mine uitandu-se ceva de genu "wtf"(ca in filmele cu prosti)
pentru mine a fost hilar,pentru voi probabil nu va fi...dar merita sa incerc
Pai...
astazi ma enerva un copchilas. copilul ala venea la mine si la o prietena mai mica si ne tragea de par, dadea cu palma, etc. la un moment dat neam enervat. Am mai luat 2 baieti, l-am luat pe copil de maini si de picioare si l-am bagat intr-un tomberon)
Ieri, treceam prin piata la cumparat rosii, la "taraba" erau mai multi cumparatori, la care eu trec frumos in spatele tarabei ca sa-mi aleg rosiile, si vazand ca tipul care vindea de fapt rosiile era ocupat cu o multime, cativa oameni ma intreaba "Cat costa rosiile?", la car eu dau pretul mai jos cu 30 de bani "1 leu doamna, dar le dau numai cu sacosa personala". La cara femeia-mi raspunde "E scump si asa, trec la alt vanzator".
Sau, intr-o zi in loc sa-mi pun ceai in cana am pus in supa, fara sa-mi dau seama, iar supa a prins un gust de supa-ceai.
A fost amuzanta pentru altii, stanjenitoare, jenanta pentru mine:d. Eram la strand, si era tobogan din ala mare-mare si ma tot dadeam pe el, si chilotii de la costumul de baieerau legati asa pe ambele parti, si tot m-am dat m`am dat, si n`am observat ca mi s-au dezlegat, si cand am ajuns jos, am ajuns fara chiloti, in "pruna" goala, si ...am asteptat sa ajunga si chilotii, deci a fost ceeel mai oribil moment din viata mea, mai ales ca era foarrrtee multa lume acolo, faceau poze nah la copii cum veneau de pe tobogan sau doar priveau asa cum se da lumea, oribil. Foarte multa lume a ras de mine, imi amintesc era un tip s-a trantit pe jos.
Acuma... poti sa te amuzi si tu, ca tot s-a amuzat tot strandu`.
P. S:Aaaa si nu eram foarte mica, aveam vreo` 16 ani.
Mergeam cu fetele in oras si ne-am luat fiecare cate o inghetata uriasa la cornet doar ca cornetulainghetata mea era spart si pana am ajuns in parc toata inghetata sa scurs pe noua mea rochitaam incercat so curat dar nu prea am reusit...si culmea pe drum cand venea si eu spre casa cu viteza ca sa ma schimb mi s-a rupt tocul de la pantof si era sa trac o cazatura sine ca nu am cazut...vai groaznica zi
Biby întreabă: