| Bisbiavatar12 a întrebat:

Niste metode prin a lua legatura cu niste vechi prieteni de acum 6-7 ani? Tocmai ce le-am gasit Facebook-ul, dar ma gandesc ca ar fi prea direct, poate sunt doar eu. Funda

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pur si simplu scrie-le `heeei, ce mai faciii? N-am mai vorbit de mult, cum mai esti" etc. Bine nu toate in aceeasi propozitie dar daca ai mai vorbit cu ei nu mi se pare nimic ciudat sa-i abordezi asa direct.

| MCRgurl a răspuns:

Daca le stii Facebook-ul, tot ce ai de facut este sa le dai un mesaj. Daca erati prieteni apropiati, mai mult ca sigur se vor bucura sa auda vesti de la tine.Si daca nu, in cel mai rau caz iti vor da cu flit.

N-ai nimic de pierdut, nu esti nici prea direct.Eu zic sa ii dai inainte si sa ii saluti, le aduci aminte cine esti si poate le faci o surpriza placuta.

| Bisbiavatar12 explică (pentru MCRgurl):

Pun aceasta intrebare pentru ca vad ca s-au schimbat foarte mult si nu stiu daca vor mai reactiona la fel, ii cunosteam de la 8-9 ani si acum au 14-15.

| MCRgurl a răspuns (pentru Bisbiavatar12):

Normal ca s-au schimbat, daca acum au 14-15 si tu ii stiai pe vremea cand erau copii de clasa a I-a, a II-a laughing

Ti-am zis, daca inca te recunosc, nu ai de ce sa nu le dai un mesaj.Ti-am zis, in cel mai rau caz te lasa in seen.

| Kanyee a răspuns:

Nu fii orgolios, baga-i in seama, dar fara prea mult entuziasm.

| dannyel86 a răspuns:

Fiind singura modalitate de contact, nu mi se mai pare direct. Neinspirat ar fi sa-i vizitezi acasa, neanuntat. Sa se trezeasca cu tine la usa. In mediul online e mai simplu si deocamdata nu superi pe nimeni daca scrii 2-3 randuri intr-un mesaj.