| Lorelei2121 a întrebat:

Nu am nici un talent. Cum pot sa imi formez si eu un talent?

Răspuns Câştigător
| AnneSiAtat a răspuns:

Bună (:
toţi oamenii au talente, însă unii încă nu şi le-au descoperit, acesta fiind şi cazul tău. nu te descuraja, cu siguranţă ai şi tu un talent, însă poate nu ţi l-ai format sau nu l-ai descoperit. ce-ar fi să încerci diverse activităţi, iar din toate, îţi vei da seama la care ai fost cea mai bună? când ai timp liber, fă tot ce-ţi trece prin cap, diverse activităţi care te pun la încercare, apoi notează pe un carneţel o notă pe care crezi tu că o meriţi pentru fiecare. ai să vezi rezultatele.
Baftă!

5 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Nu iti formezi talentul ci ti-l descoperi., Trebuie sa incerci lucruri cat mai multe si diferite pana sa descoperi la ce te pricepi, ce vocatie ai, la ce esti talentata ( ex dansat, cantat, desenat, scris, pictat, diferite sporturi, lucru manual, fotografie, cantat la instrumente etc etc)

| MaliciousDeath a răspuns:

Talentul nu se formeaza, se valorifica.
Mai bine ti-ai largi sfera de interese astfel incat sa ajungi sa-l distingi si pe al tau candva, oricare ar fi el.

| Carmen100 a răspuns:

Talentul nu ti'l formezi, cu el te nasti. Daca pana acum nu ti l'ai descoperit nu e problema. Si sa stii ca telente nu sunt doar cantatul, dansatul si desenatul, poti sa ai un talent in comunicare sau in constructii. Mai asteapta, fiecare om are un talent happy

| escfreak a răspuns:

Talent avem toti. Talentul il descoperi mai intai si apoi incepi sa-l formezi.

| BlackSmokey a răspuns:

Talentul nu mai este talent, daca este format. Ori ai muncit si ai obtinut ce ti-ai propus ori asa te-ai nascut. Sincer nici eu nu-s extrem de talentat, dar am cateva calitati cu care ma mandresc si sunt multumit. Asa ne-a lasat Dumnezeu, asa suntem. Incearca sa nu iei in calcul parerile lumii si sa faci ceea ce-ti place, ce crezi, dar cel mai importat, sa ai ambitie sa faci ceea ce vrei. Succes.