Eh, eu cant la vioară, si imi place mult ^.^
Nu incerca sa crezi ca nu esti bună la nimic, incearcă sa te documentezi de anumite lucruri si incearcă, si daca iti place si poti, v-a fii uimitor! ^.^
Eu zic sa nu te lasi batută.
Hobby-urile dezvoltate FARA bani sau cu bani putin vor putea sa-ti fie si sursele tale de venit si de bucurie, in viitor!
Invatand si experimentand, cu timpul vei face rost de un bagaj foarte mare de cunostinte, care te va face mai bun decat tocilarii. Ei invata doar de dragul unei hartii, poate nefolositoare, dar tu vei face ceea ce-ti face placere.
Nu trebuie sa faci ceva de performanta ci de placere. Nici mie nu-mi ies desenele ca unui mare pictor, si eu gafai, dar nu ma socotesc falit. Fa un voluntariat undeva, fa lucru manual, orice, sunt atatea posibil de facut.
https://www.youtube.com/results?search_query=cusaturi+populare+romanesti
Nu conteaza ca nu ai niciun talent. Majoritatea oamenilor nu au niciun talent. Eu cunosc extrem de putini oameni talentati la ceva, comparativ cu cei netalentati. Important este sa faci ceea ce iti place, chiar daca nu esti neaparat talentata la lucrul respectiv. Daca iti place ceea ce faci, vei progresa cu timpul si vei ajunge la acelasi nivel cu o persoana talentata.
Continua sa incerci sa iti descoperi hobby-uri. Poti sa reincerci sa desenezi. Si ce daca nu ai talent? Daca iti place, cu suficienta practica desenele vor deveni foarte bune.
Exista o gramada de hobby-uri pe care le poti avea, fara sa ai nevoie de bani. Cititul, scrisul, fotografia, web designul, jocurile online, ciclismul, dansul (gasesti o gramada de tutoriale pe internet), gatitul, voluntariatul, yoga, artele martiale, meditatia, cititul in palme, tarotul, origami etc. Toate astea sunt activitati care nu te costa aproape nimic si pe care poti sa le faci de una singura.
Poti incerca sa faci chestii hand made. gen bijuterii din ate sau alte chestii.
Poti sa crosetezi care dupa mine e un talent sa stii si sa ai atata rabdare.
Poti sa te apuci de dans..sunt atatea tutoriale pe Youtube cu atatea stiluri de dans si in fata oglinzii iti studiezi miscarile.
Poti sa pictezi...nimeni nu s-a nascult gata invatat si ai putea sa te uiti la video-uri pe Youtube care sa iti arate mici trickuri care sa te ajute.
Fa voluntariat la adapostul de animale.E imposibil sa nu iti faca placere sa stai printre catelusi care vor doar joaca si dragoste.
A nu avea talent si an nu avea fonduri pentru practicarea unui sport sau activitate creativa sunt 2 lucruri diferite! Nu amesteca lucrurile! Talentul nici odata nu o sa bata la usa sa iti spuna ca la asta te pricepi sau eu sunt talentul tau! Tu trebuie sa il descoperi! Multe talente sunt descoperite din greseala, facand lucruri pe care nu iti plac ai sa ajungi poate sa iti placa, descoperirea talentului este foarte ciudata! Lasand deoparte asta, e posibil sa nu ai un talent anume! NU STIU. NU TE CUNOSC! nu toti se nasc inzestrati cu ceva anume dar repet ati placea sa faci ceva sa il transformi in hoby si a avea talentul la ceva sunt 2 lucruri diferite!
Incearca sa nu renunti si pana la urma vei vedea ca ai si tu un talent sau un lucru la care te pricepi foarte bine dar mai devreme sau mai tarziu tot il vei descoperi asa ca nu-ti pierde speranta!