| Ana00005 a întrebat:

Nu am niciun talent...
Voi ce talent aveti si cum l-ati gasit?

10 răspunsuri:
| sappy a răspuns:

Nesimtirea este talentul meu!

| suităr a răspuns:

Păi aflasem de la un amic despre arta digitală și apoi am văzut că sunt multe tutoriale.
Nu-s cine știe ce la desen digital, că n-am tabletă, da' zic că mă pricep cât de cât.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am absolut niciun talent.
Nici macar o tentativa.

| zBogDDy a răspuns:

Butonez calculatoru non stop de la 5-6ani cand frecventam salile de informatica laughing

| Mariaa6745 a răspuns:

Toti avem un talent. Nu exista sa nu avem.
*
*
* mie îmi place muzica, ma pricep cat de cat...romana este cea care ma pricep cel mai mult laughing

| Milchinis08 a răspuns:

Fiecare ne nastem cu un talent, noi trebuie sa-l descoperim.Incearca mai multe sporturi si ocupatii asa vei vedea la ce esti buna.

| Ana00005 explică (pentru Milchinis08):

Pai tocmai ca am incercat o groaza si nu imi iese nimic.

| Milchinis08 a răspuns:

Ai incercat o groaza nu te opri sigur e ceva ce-ti place mult sa faci asa ca incearca sa fii buna

| Ana00005 explică (pentru Milchinis08):

Pai imi place mult muzica.Nu am ureche muzicala,am incercat sa cant si nu am voce,la chitara, pian, tobe, vioara, imi plac toare dar nu pot (am incercat timp de o ora sa memorez 3 note si nu am putut) si cel mai important pentru mine e dj-ul.Am vrut sa merg la curs dar nu ma primit ca nu am ureche muzicala.Am 16 ani, stiu ca la varsta asta sa iti dezvolti urechea muzicala e cam 0, 1% sanse de reusita. Vreau sa dau la liceul de muzica,dar... la alt liceu nu vreau,nu imi place matematica,romana,fizica,chimia,istoria,geografia,biologia, civica, etc.
Si asa a patit multa lume si nu a ajuns sa faca nimic in viata, eu nu vreau un job oarecare, eu vreau sa fiu dj (am incercat si sa compun dar nu ma pricep. ) decat sa fac ceva cu care o sa regret toata viata mai bine nu fac nimic.Chiar nu stiu ce o sa ma fac.Nu vreau sa ajung sa ma intretina parintii la 20 de ani, dar daca nu pot face ce imi doresc enorm de mica (mereu am iubit muzica) imi dau seama ca ma aflu printe oamenii care nu o sa fie niciodata cineva.

| FABULOS123 a răspuns:

Eu ma pricep sa cant happy Am descoperit acest talent când NU STIAM sa cant! Trebuia sa fac un duet in fata clasei cu o fata nesuferita, ea canta mai bine ca mine, apoi m-am enervat, si am început sa cant din suflet ca sa vadă ca sunt mai buna ca ea, SI AM FOST! big grin Sper să-ți placa :3

Întrebări similare