Cred ca ar fi binevenita. Oricum, sigur s-ar mai vorbi si despre alte sporturi, ca doar, la fotbal se pricepe toata lumea, deci... n-are nimeni nevoie de raspunsuri.
S-a mai propus... Sincer... eu nu m-as baga la rubrica aceea... presupun ca ar predomina fotbalul... si chiar nu stiu si nu ma intereseaza subiectul...
Cred ca ar fi folositoare, dar eu nu cred ca as intra pe acolo prea mult poate doar sa vad care tipi de pe TPU fac sala
Mdea...si in acea categorie de sport se va vorbi numai despre fotbal PHATETIC'!
speram ca doar pe TPU sa scap de fotbal peste tot : fotbal-fotbal
whooaf nu am nimic cu sportul, il incurajez in viata de zi cu zi. Dar in Romania chestia asta e mult prea exagerata...nu poti sa te uiti la stirile sportive linistit ca SHOK! Becali se cearta cu Borcea! sau Fanii lui Dinamo sunt hiene! ori lui Xulescu i s-a marit salariul cu 20.000 de euro!
chiar nu doresc asemenea stiri "discutabile" pe TPU. Sper ca sa se tina cont si de parerea mea la aceasta viitoare "rubrica".
xoxo, mary
@ina eu m-am referit in special la fotbal, de care sunt satula si sunt sigura ca daca se va insfiinta o rubrica sportiva se va vorbi de: Becali, Mutu, Bani
xoxo, mary
@ mary
...Sincer.M-ai lasat rece.Mai exista si alte sporturi pe lumea asta.Nu esti obligata sa intri la rubrica.Eu,de exemplu, fac tenis. Dar imi plac toate sporturile in general si de aceea am cerut parerea altora. Oricum, apreciez ca mi-ai spus ce gandesti, doar e o parere, nu un raspuns corect.
"Parerea fiecaruia dintre noi e corecta"
Si eu ma gandeam ca ar fi bine venita o rubrica sport... unele intrebari de sport chiar nu isi au locul la 'timp liber' sau altele.
Dap chiar ar fi o idee buna:X
mai ales ca fac sport de 5 ani:X
foarte buna ideea ta
sa adauge rubrica
cristitipu întreabă: