| Shery a întrebat:

Nu dau funda! Natura intrebarii nu imi da voie sa caaloghez un raspuns ca fiind corect sau mai bine zis mai bun decat altele, fapt pentru care la aceasta intrebare nu se primeste funda. Insa prefer raspunsuri opinate, va voi rasplati pe fiecare anticipat cu un sincer "multumesc".

Am o prietena, studenta la jurnalism, care la 1 ianuarie intentionaza sa scoata o revista (Hay magazine). Intrebarea mea este: Ce v-ar placea sa cititi intr-o revista adresata tinerilor?

8 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Sincer nu aș vrea să văd chestii care apar peste tot, gen bârfe despre vedete, un interviu cu Justin Bieber, un horoscop care nu se potrivește niciodată și gata revista... o idee ar fi să apară mai multe articole despre alternative clothing, chestii drăguțe găsite pe net gen http://www.loyalarmy.com/store/index.php?p=product&id=5&parent=6 și linkul (dacă vrei să le cumperi), top 10 tricouri etc.
Poate și o rubrică de sfaturi de la cineva care a trecut recent de perioada asta și nu-și dă aere de mare psiholog/consilier/whatever...

| Yumitsu a răspuns:

Desigur ceva despre muzica, vedete, distractii etc. (nu prea citesc reviste asa ca nu cred ca sfatul meu e tocmai util)))

| cretudaniel99 a răspuns:

Pai o rubrica cu bancuri, vedete, moda, muzica, creme de piele, sport, rebus si sudoku

| Cludiii a răspuns:

Pai tot ce se intampla in lumea tinerilor, barfe despre vedete tinere.Bancuri si. stii cum sunt in Bravo. rubrici Love&Sex. sunt citite aceste rubrici de multi tineri. Zodiacul este si el foarte interesant.Pentru fete ar fi indicat sa scrie niste metode de a se machia pentru un eveniment important sau ceva de genu`. Sper sa te ajute raspunsul meu! Succes si cu revista prietenei tale!

| maissner a răspuns:

Hmmm...as vrea sa citesc depre relatii baieti fete si chestii din astea, moda, si ceva scris de tine:X... poate franturi din ramanul tau whistling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sa vorbeasca de marile saloane de coafura din Romania, de artistii romani, de filmele care urmeaza sa fie difuzate la cinema, bancuri, barfe, mini-teste, distractii (fara politica, deloc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vorbeasca despre love&sex, cum a spus cineva mai sus, aceste rubrici vor fi citite intotdeauna, si un horoscop frumos si detaliat, modahappy ne intereseaza moda thinking si ma mai gandesc si va mai raspund...bafta iubire :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc razvanbatting eyelashes