| TheGrooveStreet a întrebat:

Nu de mult timp mi-am pus in cap sa slabesc vreo 2 kgbig grin, Eu mananc vreo 2 salate pe zi iar intre mese fructehappy, seara mananc ce gateste mama dar nu abundent(paste, pulpe de pui.), O salata de-a mea cuprinde : salata verde, castraveti, cubulete de branza +otet balsamic + uleihappy credeti ca ma pot imbolnavi cu alimentatia de mai sus?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca te poti imbolnavi,depinde de organismul tau. dar daca o s-o tii mult cu dieta si apoi intr-o zi (de ex pastele) mananci altceva o sa patesti cine stie ce lucruri fiindca organismul ti se va obisnui cu mancare putina si sanatoasa.

P.S.: daca mananci seara ce gateste mama ta, indiferent cat ai manca daca mananci seara, nu mai ai nevoie sa te mai chinui degeaba, daca mananci seara ai pune kg cat ai pune daca nu ai tine dieta!

| Ayna a răspuns:

Este o alimentatie corecta, doar ca ai incurcat putin mesele.Este de dorit ca dimineata sa maninci ceea ce prepara mama(cu carne si chestii...)iar ziua si seara salate!
Bafta!

| Beatrice_5910 a răspuns:

Nu prea ai avea motiv sa te imbolnavesti,doar ca ai putea sa schimbi putin ordinea. Adica sa mananci ce gaseste mama ta la pranz,dimineata un mic dejun bogat in carbohidrati,fibre si proteina pentru a-ti da energie (de ex: un iaur,cereale,un fruct, un ou fiert, putin sunca), iar spre seara sa mananci acea salata. Si ai putea schimba dresingul de ulei si otet balsamic cu un dresing facut din iaurt slab cu lamaie sau verdeata.