| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

Nu e ciudat ca ai mai multi prieteni online decat in realitate?

Răspuns Câştigător
| gabrielutzu a răspuns:

Nu exista prieteni online, asa cum nu exista prieteni nici in viata reala, pe net gasesti parteneri de discutii si in viata reala ai colegi, cunostinte, rude, etc.
Prieten= acel um care intr-o anumita situatie ar fi capabil sa-si dea viata pentru tine.
Prietenie poate fi numita eventual iubirea si devotamentul unei mame pentru copilul sau.

19 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Nu, online poti avea prieteni fara prejudecati in toata lumea si cred ca asta e minunat. Numai asa poti afla cata lume sare sa te ajute atunci cand ai nevoie, macar cu un sfat sau o vorba buna si asta conteza enorm

| nicoleta_5825 a răspuns:

Nu mi se pare ceva ciudat, deoarece consider ca prietenii on-line nu cunosc atat de multe lucruri despre tine incat sa fie in stare sa te judece din prima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ciudat. dar in ziua de azi nu mai exista prieteni adevarati in realitate.

| psiholoaga a răspuns:

Vorbesti de tine, banuiesc. Eu, una, nu am mai multi prieteni online decat in realitate. Cred ca un prieten e necesar sa te cunoasca de mult timp, sa te fi vazut in multe ipostaze, care mai de care mai ciudate si sa iti fie alaturi cand vrei sa impartasesti ceva cu el.

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Mai conteaza?
Bine ca sunt!
Oricum, daca vrei ii poti cunoaste oricand si atunci nu vor mai fi doar online, vor deveni reali, doar legatura cu ei va fi intretinuta online!

| leluc a răspuns:

Nu ridici prea usor un om la rangul de prieten?

| dreco a răspuns:

Eu cred ca nimeni nu poate avea priteni online. Adica cu ce te pot ajuta prietenii online?(in afara de vorbe) Eu cred ca ar fi bine sa ii pretuiesti mai mult pe prietenii adevarati, iar pe cei virtuali sa le pui un semn de intrebare deasupra capului chiar ai prieteni virtuali adevarati?

| ♣ Ma®®yE [;x] explică:

Nu ii consider prieteni, ma refeream un pic si la hi5-prietenii de pe hi5 happy

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Nu conteaza ce fel de prieteni sunt...bine ca exista si iti sunt alaturi atunci cand ai nevoie.Chiar si un sfat sau o vorba buna iti sunt de mare ajutor.Cat despre ''cererile''acelea de pe hi5...sunt doar virtuale...nu inseamna ca sunteti prieteni...este folosit decat cuvantul ''prietenie''-nu cu sensul adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin prietenihappyO persoana care te cunoaste doar de pe net..care nu a avut posibilitatea sa te cunoasca si sa'si faca o parere despre tine decat din lucrurile pe care tu i le'ai spus nu mi se pare a fi prieten.

| miriam a răspuns:

Cel putin esti sigur ca avand un prieten oline nu are nici un interes ascuns ca cei din relitate pentru ca nu are nimic de castigat fiindu-ti prieten.De multe ori un strain te poate ajuta cu un sfat sau o vorba buna, fara macar sa-l fii cunoscut, mai mult decat ar putea-o face un asa-zis prieten din ziua de azi.Bineinteles nu putem exclude faptul ca mai exisa si din acestia, dar pe cale de disparitie.

| LuS[z] a răspuns:

Mie nu mi se pare ciudat pentru ca nu-i numesc prieteni.Pentru mine e o diferenta intrE"a fi prieten"si "a fi amic".

| kufu a răspuns:

Esti sigura ca cei on-line chiar sunt prieteni? Nu ii cunosti cu adevarat, nu sti ce fel de oameni sunt. Poate aici sunt lapte si miere si in realitate sunt un serial killer devil Si ca sa iti raspund la intrebare... DA, e ciudat!

| CAsToReL a răspuns:

Asta poate in cazul tau... si in cazul in care nu stii ce inseamna prieteni

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Asa e, online ai mai mult curaj sa spui problemele ce te framanta...

| amstaff a răspuns:

"prietenii online"laughingmajoritatea nu sunt prieteni. ii doare pe ei undeva de ce ti se intampla.winking

| alexam a răspuns:

@ gabrielutzu, aici ai vb exact ca sotul meu, care tot asa considera, ca nu exista prietenie in nici un fel... in ultima vreme am ajuns f aproape a va da dreptate. Sunt prea putini oameni care sunt prieteni adevarati, si f greu ii gasim... Online nici vorba! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I ai pentru ca vrei

e ceva normal

inprietenestete cu cei din jurul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa fie "ciudat"?