| baba a întrebat:

Nu e o întrebare, ci o propunere: propun ca în momentul în care un răspuns primeşte o notă (folositor, stupid, inteligent), aceasta să fie motivată/ justificată printr-un comentariu succint.

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Nu se sustine. Daca as sta sa justific fiecare vot dat, mi-ar lua e 5 ori mai mult timp. Ar scadea numarul voturilor date, daca ar trebui justificate. Eu propun votare si pentru intrebari.

6 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu cred ca ar fi prea bine pentru ca am pierde foarte mult timp pentru asa ceva.happy Daca ai da cam 100 de voturi ar trebui sa lasi 100 de comentarii.happy

| Wtf9000 a răspuns:

Haide maa... Chiar trebuie? tongue

| baba explică:

Votarea pentru întrebări o susţin şi eu!
Da, justificarea ar dura mai mult timp, ar fi mai puţine voturi, însă calitatea lor ar fi una mai mare. Tocmai de-asta am propus doar o justificare succintă.
Alea notate cu "stupid" măcar, acolo e marea belea, zic eu.

| hashe86 a răspuns:

Cu totul de accord cu psiholoaga. pierdere de timp. poate pur si simplu mi a placut raspunsul respectiv sau poate am ras cititndu-l. stupid eu nu dau niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taaaaaaaaaare as fi curios cum s-ar justifica multe "stupid" date pe banda. Chiar e penibil, cite raspunsuri bune au fost catalogate ca fiind stupide.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap, mare belea