| Georgi_6200 a întrebat:

Nu ma ajutati si pe mine?
La Sims 2 am aflat ca pot readuce la viata simsii, dar ca trebuie sa intru intr-o societate secreta undeva in University.Am creat un pusti, pentru ca doar ei se pot duce acolo si l-am bagat intr-o casa de acolo, pr. este ca nu stiu cum sa fac sa i-au resurrect-o-nomitron.Am vazut ca toti elevii de acolo au resurect o nomitron la carrer Rewards dar cred ca trebuie' sa-si i-a un anumit serviciu care e un triunghi cu un ochi in mijloc care nu stiu cum se num serviciu ca sa poata sa se fol de el. Si mai este si metoda mai usoara. cred eu aia cu societatea secreta la care nu stiu s-o gasesc. Va rog frum ajuta-i-ma!

1 răspuns:
| simiii08 a răspuns:

Eu sincer nu am jucat sims 2 de vreo 6 luni am trecut pe sims 3, dar tin minte era cumva un telefon pe un suport negru nu? cu ala il suni pe grim reaper,te intreaba cati bani dai sa invie persoana in cauza,daca ii dai multi ti-o invie complet, daca nu ti-o invie zombie
ca sa obtii telefonul ai doua variante: ori de angajezi la domeniul in cauza(ceva cu fantome parca) pana ce ajungi sa vi promovat si sa se deblocheze premiul, ori apesi shift+ctrl+c si scrii : unlockcareerrewards
care iti va activa toate din career rewards